ica81 0 Napisano Jun 20, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: HONDA TRANSALP 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav drugari. pre par dana sam posato vlasnik BMV F650 GS 2006 twin spark. Primetio sam da mi je je desni top zatvoren i da ne izlaze izduvni gasovi kao u levom. Da li je to normalno ili da razbusim burgijom posto sam video da na drugim GS-ovima rade oba topa doduse desni malo manje izbacuje u odnosu na levi. Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako ces da ga seces da imas ostavu za sitni alat. nemas desni izduv. Ukras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ica81 0 Napisano Jun 20, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: HONDA TRANSALP 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. upravo sam mu probusio 10mm rupu i sad duva i kroz nju. Znaci gledano od pozadi motor na desni top ima velika rupa fabricka. a na levi sam ja otvorio i duva ali manje. Nadam se da mu to nece smetati. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jun 20, 2021 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je levi skroz zapušen, kao lažnjak. On je dekoracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2021. at 15:30, sixi je napisao: Jedino ako ces da ga seces da imas ostavu za sitni alat. nemas desni izduv. Ukras. Nije ukras, služi kao prigušivač, samo što plinovi kroz onu cijev koja ih spaja vrte tamo-natrag, dakle lijevi-desni. Može se probušiti rupa i u njemu da izlaze plinovi van, malo će puhat i tuda, al ne čini neku veliku razliku, ja sam onomad jednom kolegi to radio. Možda nijansu drugačiji zvuk, ništa više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...