Speedrunner02 56 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana mi je otisla vakumska pumpa... Nije nikakav kvar samo kako majstor kaze: ,,glupa greska" u motoru. Posto planiram na duza putovanja planiram da zamenim to, a original za moj model kosta 280€. Polovne mi majstor ne preporucuje, a ne znam dali mozda postoji negde jeftinije Planiram da ulozim 500€ u motor i trazicu vrv zimi negde cu otvoriti temu za crashguard i za automatsko podmazivanje lanca. Fala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na pumpu za gorivo? Mislim da servis karburatora @UNUCEima membrane za njih. Mada pre zeznu stvari oni nepovratni ventili u njoj nego same membrane. Ja vec nekoliko hiljada km vozim na vakuum pumpu od nekog skutera, kostala nova 1000 dinara. lepo radi za sad. Ovako nekako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...