Sveti Atila 687 Napisano Jun 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Hteo bi na svoj motor da postavim šipku poput nosača na ADV modelima, iznad cajgera, a da sve to ne izgleda baš kao preterana budževina. Na šipku bi išao ili quad lock ili Lampa varijanta istog koja postoji u domaćim radnjama. Da li je neko pravio/kupio nešto slično za prvu generaciju Versysa? Na netu sam nalazio gotova rešenja ili za drugu ili za treću generaciju. Poslednja opcija mi je da od kartona napravim nosač koji bi išao na rupe na koje se šrafi vizir, pa kad varijantu od kartona uklopim da izgleda kako treba, odnesem na laser da se iseče od aluminijumskog lima. Probao sam par varijanti, ali mi nekako sve što je u visini cajgera ili ispod njega, ne odgovara. Zanima me nešto poput ovog. Promenio Jun 17, 2021 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jun 17, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da napravim sam to sam za model 2010+. Ne znam kakvo je kacenje vizira na starom modelu... I jedan savet ako budes uzimao quadlock, obavezno uzmi onaj dodatak za vibracije. Bratu se sjebala kamera na telefonu za sat vrm voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...