cikuntopola 96 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim drugi vizir za GP-1 a da to ne bude u Markosu. Pade mi kaciga sa retrovizora i razbi se ko zvecka.U stvari samo se izgrebala ali dovoljno da kroz vizir ne vidim nista. U Markosu je 30 eura ima li negde jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da uzmes iz POLO-a preko nekog dobavljaca (tako sam ja radio), ali viziri u Markosu su ti jeftiniji nego bilo gde u inostranstvu, jedino sto ih cesto nemaju na lageru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan tesko da ces naci na drugom mestu.. ja samo skoro narucio u markosu crni vizir za gp1 oko 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...