sale-nis 3 Napisano Jun 13, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar iz Niša. Nov u svetu na dva točka. Na forum naleteo prilikom pretrage iskustava sa Hondom Silver wing fjs 600 pre kupovine i zahvaljući članovima koji su do detalja opisali sve što me je interesovalo, ista je u garaži već 3 meseca (nemam A, odvozio časove, čekam polaganje i probnu vozačku u 37. godini a nakon 20 -ogodišnjeg posedovanja vozačke dozvole B kategorije) Veliki pozdrav i vidimo se na forumu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8027 Napisano Jun 13, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Jagodine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jun 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao, i dobro dosao u svet dvotockasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5404 Napisano Jun 13, 2021 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitchigeno 19 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: R1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan On 13.6.2021. at 21:00, sale-nis je napisao: Aleksandar iz Niša. Nov u svetu na dva točka. Na forum naleteo prilikom pretrage iskustava sa Hondom Silver wing fjs 600 pre kupovine i zahvaljući članovima koji su do detalja opisali sve što me je interesovalo, ista je u garaži već 3 meseca (nemam A, odvozio časove, čekam polaganje i probnu vozačku u 37. godini a nakon 20 -ogodišnjeg posedovanja vozačke dozvole B kategorije) Veliki pozdrav i vidimo se na forumu... Ne znam kako je u Nišu, ja u Leskovcu dobio normalnu dozvolu nakon polaganja za A, takodje položio za B davne 1998 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dobio probnu iako B imam odavno rekli su mi da mora tako jer nikad pre nisam imao probnu za neku kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-nis 3 Napisano Jun 19, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dobio probnu iako B imam odavno rekli su mi da mora tako jer nikad pre nisam imao probnu za neku kategorijuIsta priča. Za "B" sam polagao 2002. a ovo mi je prvo polaganje po novom zakonu i zato ide probna. Nema veze, brzo prođu i te dve godine Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi to vreme i ne osećam vozim kao što bih vozio sad u novembru mi ističe probna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...