Ksami92 0 Napisano Jun 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Dali je neko imao iskustva sa uvozom motokros fulkrosa iz inostranstva.Uzeo sam suzuki rmz u italiji hteo bi da ga uvezem u srbiji,posedujem italijanska dokumenta kao stanovnik mogu da vozim strance i auta evropske unije.Ako moze neko da mi kaze sta mi treba od dokumentacije za motokros posto sam kupio motor bez dokumentacije radi se o motoru za stazu,s kojim dokumentom bi mogao da predjem granicu a da ne carinim motor,koji bi mi papir trebao da bi mogo da ga prevezem preko granice i izvezem iz italije u srbiji.Hvala Promenio Jun 13, 2021 član Ksami92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Jun 13, 2021 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Račun od motocikla iz prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ksami92 0 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da izvadim taj racun?Jel u suzuki bilo kom ovlascenom dileru ili gde je kupljen motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5952 Napisano Jul 4, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od onoga ko ti je prodao motor. S obzirom da se ne moze registrovati, treba ti samo dokaz da je motor tvoj. U Srb je to faktura/racun ako si kupio od firme ili kupoprodajni ugovor overen kod notara ako si kupio od fizickog lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...