Lukac 1345 Napisano Jun 13, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem vertikalu kuce u Batajnici sa novom kucom u dvoristu,ukupne povrsine oko 300kvm,ulica Vojvodjanskih brigada.Verovatno mnogi forumasi znaju gde sam, dolazeci na servis ili kupovinu-prodaju motora. Obzirom da sin i snaja imaju veliki stan u Z. Polju, u ovoj enormnoj kvadraturi smo supruga , mama i ja.Vertikala se sastoji iz cetvorosobnog stana,dvosobnog salonskog (na prvom spratu) i stana u prizemlju sa garazom i kancelarijom, gde mi je servis.U dvoristu je pre 5god prepravljena kuca za sina,povrsine 70-tak kvm (bio poslovno stambeni prostor), i to vec dve god izdajemo.Bicu kratak, grejanje na gas, trofazna struja,kablovska,klime, dva fiksna tel,,gradski vodovod i kanalizacija itd itd. Cena 130000e. Trenutno radimo na papirima da razdvojimo stambene jedinice i kucicu u dvoristu radi lakse prodaje. Kome treba vise info nek me slobodno nazove, Lukac 0649760896 011 8484211. P.S.Kucu prodajemo zato sto nam je velika i idemo verovatno u Vojvodinu, jer mi je sadasnja supruga iz Kule a tamo joj zivi majka sama u kuci od 130kvm. Inace kuca je idealna za 3 generacije, svako ima poseban ulaz, sve je razdvojeno, mi smo je sa tom idejom i kupili 2002god. Promenio Jun 13, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1345 Napisano Jun 13, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1345 Napisano Jun 13, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...