Air 1 Napisano Jul 16, 2006 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki poznavalac motora,ali znam kada mi se nesto svidja!Voljan sam da polako ucim i da saslusam sve vas koji se u ovu materiju razumete daleko bolje nego ja.E ovako,ja sam(ako se moze tako nazvati) ljubitelj starog dobrog Harley-a.Para za jednog od njih nemam i pitanje da li cu u skorijoj buducnosti imati..ali mi se svidja da mislim da mogu doci do jednog u narednih par godina. E pa poznavaoci,recite vi meni vasa misljenja o modelu VRSCA V-Rod ?Taj mi je zapao za oko,godiste je nebitno...unapred hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Jul 16, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Eh sine, Harli pa odmah za sam vrh, nisi ti ni lud!!! Ako gledas iskljucivo Harlije, bolje nisi mogao izabrati ako te zanima motor sa performansama i manevrisanjem, jer je za sada Vrod jedini koji donekle posjeduje to u harli familiji. Sto se tice izgleda mislim da Harli ima dosta ljepsih modela od ovog. Cak stavise meni je Vrod ruzan. Moj savjet ti je, ako vec gledas Harlije, skupi sebi za jednog sportstera pa kreni sa tim, malo mi je nelogicno za nekog ko nema iskustva sa motorima da odmah zagrize za V-rod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Jul 16, 2006 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma slazem se,motor je dosta glomazan(oko 250 kg) za nekog ko nema iskustva sa bilo cim osim sa vespicama..ali ovo je nesto kao ljubav na prvi pogled Sigurno da nije preporucljivo da odmah sednem na takvu masinu,ali ostalo me iskreno i ne zanima..Svi motori tima Kawasaki, i sl..ne sanjam da jurcam kao valentino Rossi,vec da kuliram na Harliju..eh,snovi. Hvala na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Jul 16, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Pa kuliraj na sportsteru! V-rod je ionako vise kao performans zvjerka nego motor za kuliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A dok ne skupis pare za V-roda mozda malo da iscooliras na Hyosung Aquila 650, lichi mlogo na V-roda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 16, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee... ni manje ni vise nego V-Rod , pa jos kao prvi motor... kao sto rece Dex pocni ipak od Hyosung Aquile 650 , odlican motor dizajniran po uzoru na V-Rod , a kosta 6650 eura , dakle 3-4 puta manje od V-Roda :wink: http://www.cruisernet.com/blog/index.cfm?page=blog&blogid=153 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Harley, (svi osim V-Rod) lepi za oko, i nizasta vise. Nekazu ovde za dzabe: Da Harley pravi avione da li bi leteo njime? V-rod je ok bike, nije tezak za voznju pa mozes i na njemu da se ucis, kad mogu Ameri mozes i ti. V-Rod je nazalost jedini Harley koji u Americi nedrzi cenu i ima ih koliko hoces za solidne pare. Jako je neudoban za bilo kakvu duzu turu, mali mu je rezervoar pa i nije namenjen nekim putovanjima. Da je lep lep je. Bolje nadji neku Hondu Shadow ACE 1100 i uzivaj, moj kolega je ima od 1997 godiste presla bez malo 130K milja, 200K+ kilometara uz normalan servis. Covek putuje sa njom po celoj Americi i ide na one Iron But voznje i nepada mu na pamet da kupi nesto drugo. Honda je Honda! A pogledaj i tog Hyusonga i uzivaj. Uvek je bolje voziti se na bilo cemu nego stedeti da se kupi nesto bolje. Ima mnogo boljih i lepsih motora od Harleys! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A Honda VFR 800F? Posto vidim da volis V motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledao sam ove motore koje ste naveli i nekako mi je ova Honda Shadow zapala za oko.Iskren da budem,za Hyosung nisam cuo,mada motor zaista lepo izgleda.Interesuje me recimo kako zvuci.Kod Harlija mi je zvuk fenomenalan,nesto slicno kao Vanquish medju cetvorotockasima. Da li stoga ta aquila zvuci mocno ili kako? Verujem da vam ova pitanja zvuce glupo,ali ja zaista zelim sto vise da naucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhhhhhh, ti BAS trebas dosta da naucis (bez uvrede). Pa i aquiliu mozes da napravis da zvuci kao harli, zavisi od auspuha. A isto tako mozes Harli da napravis da zvuci kao Aquilia, opt zavisi od......auspuha, dobro i jos par sitnica da ne ulazimo u detalje. nijedan motor nece zvucati kao harli, pa cak ni harli ako ga kupis sa standardnim auspuhom. Mislim da nije u redu da gledas svoj prvi motor samo po zvuku i izgledu. Iskreno moj savjet, kreni sa necim manjim pa se onda nakon nekog vremena i stecenog iskustva popni na nesto tipa V-rod, ili sta god vise od litre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ako nisi do sada vozio motore, pazari nesto od 125-350ccm. Peglaj, padaj, popravljaj, pa kad se dobro navozas, onda ce ti biti jasnije kakav ti motor lezi, sta zelis, i za kakvu upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...