Speedrunner02 56 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam cene i rating-e svih oprema na aliexpresu i meni se cine solidno i imaju protekore vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Сад ти преостаје још само да наручиш и сазнаш из прве руке. Само немој да заборавиш на своју тему, да нам пренесеш утиске, док ти то стигне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speedrunner02 56 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, boki.64 je napisao: Сад ти преостаје још само да наручиш и сазнаш из прве руке. Само немој да заборавиш на своју тему, да нам пренесеш утиске, док ти то стигне. Vazi, onda za nekih 3 meseci javljam ne znam za koliko najduze treba da stigne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Хоћу да ти кажем, има код нас доста радњи, зајеби Али. Треба 100 година да ти стигне, а онда ниси сигуран ни у величину, ни у квалитет. Погледај на сајтовима, направи план и крени у једнодневни излет до Бг-а (ипак има највише радњи - не превише) и изабери нешто, шта ти се свиђа по цени и квалитету. Може Али, али за неке ситнице. Мој савет... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speedrunner02 56 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, boki.64 je napisao: Хоћу да ти кажем, има код нас доста радњи, зајеби Али. Треба 100 година да ти стигне, а онда ниси сигуран ни у величину, ни у квалитет. Погледај на сајтовима, направи план и крени у једнодневни излет до Бг-а (ипак има највише радњи - не превише) и изабери нешто, шта ти се свиђа по цени и квалитету. Може Али, али за неке ситнице. Мој савет... Hvala na savetu. Pa sad idem da radim preko, pa planiram preko alia da uzmem imam vec kacigu i pantalone od opreme, a planirao sam jaknu i rukavice i cizme da uzmem... Za velicinu cizmi nijr problem to imaju tamo napisano kako se odredzuje velicins i nemoze sa tim da se pogresi, ali kvalitet... To me interesuje pa cu napisati kad stigne. Imaju i protectore na svim mestima gde treba i imaju dodatnu opremu neki nude, kao sto je podkapa neki xak i rukavixe itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...