acim 765 Napisano Octobar 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Delo Boba Mighella, kažu da je prednje ogibljenje takvo da daje osećaj jednog točka u vožnji. Dobra stvar je da uvek može da vrati originalnu viljušku i jedan točak http://thekneeslider.com/archives/2007/11/20/tilting-v-max-trike-by-tilting-motor-works/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He, sta sve nece praviti ljudi Ima tako Pijadjo MP3 na tu foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Svetogrdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ??? Svetogrdje... A što svetogrđe, možda je motor pravljen za nekoa ko je ostao invalid, a i dalje je zaljubljenik u motore i želi da ih vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan ruzan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Svetogrdje... A što svetogrđe, možda je motor pravljen za nekoa ko je ostao invalid, a i dalje je zaljubljenik u motore i želi da ih vozi pa jedino tako da je OK... ali meni licno je v-max prelep i predobar da bi ga ovako preradio. Ovo mi lici kao kada bi biku okacio zvono oko vrata, ili rotvajleru vezao roze masnu... to izgleda tako iz mog ugla. ukusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sknavljenje ovako dobrog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 7, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jeres :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi njega na kolac, pa na vatru, da cvrči. Ja znam bar par momaka koji su invalidi pa voze na dva točka > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Eh Acime, gde bre nalazis ove tricikle?? ;D Ali sto su ruzni do bola, neka prave kola na tri tocka, motore neka ostave na miru!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja kriv, majke mi U stvari, znao sam da će vas uznemiriti ovaj trike, zato sam i napisao ono o vraćanju prednje viljuške i točka Imaju ljudi para koliko hoćeš, zato su i napravili ovu ekonomsku krizu, sve brate potrošili na ovakve zezalice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blaz 4 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: croatija-samobor Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa neko je uspjel sjebat prekrasan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...