FULL 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde kupiti kvalitetnu jaknu i pantalone kod nas? Naime do sad sam cuo od vecine ljudi da uzimaju preko... Ali postoji veliki problem prilikom kupovine preko (duzina rukava tj. nogavica). Naj bolja varijanta je kupiti na licu mesta... Samo gde ? Kod mene je problem malo sam sto bi rekli ljudi krakat 190cm pa se bojim da cu naruciti preko Sekule odelo koje mi nece odgovarati..... PARE nisu problem, PARA nema... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da jos jedna stvar. Interesuje me samo kvalitet. PARE..... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod Jasminka u Viru, tamo imas 10% popusta na sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Moze adresa, telefon? I da li znas od kojih proizvodjaca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mototim Jasminko VIR, na NBg-u kod fontane, Narodnih heroja 3, 011/3193787 IXS oprema, devojka koja radi tamo Bojana je takodje sa foruma i jako je ljubazna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Svrati i do Guevare. Imaju Spool opremu. Pristojne cene za super kvalitet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne ponavljam.... posalji mi adresu. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pri dnu glavne strane foruma imas podforum prodavnice/servisi i svi su full. Ja sam kupio dve full jakne, full duzu i full kracu. Kupio sam i full fullova dva para pantalona full zimske i full letnje sa skidanjem nogavica pa budu full bermude. Tamo sam naso i full kacigu, full crnu. Da ti ne opisujem sve ovako detaljno misim brate vidi sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na FULL informaciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...