Miki vfr 0 Napisano Maj 26, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav moto ekipa! Treba mi pomoc, imam ozbiljan problem sa mojom Honda vfr800 2002 god. Dva veoma dobra majstora su pokusqla ali nisu uspeli da mi pomognu. Prilikom kocenja narocito naglog prednjom kocnicom, gubim sirenu skroz. Ozbiljan problem u gradskoj guzvi. Druga stvar su migavci koji isto tako rade kad kako. To su mi barem rekli da je samo do prekidaca koje ne mogu da nabavim nikako. Ako neko zna kakvog elektricara koji bi mi mogao pomoci bio bih neizmerno zahvalan. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan On 5/26/2021 at 11:07 PM, Miki vfr said: Pozdrav moto ekipa! Treba mi pomoc, imam ozbiljan problem sa mojom Honda vfr800 2002 god. Dva veoma dobra majstora su pokusqla ali nisu uspeli da mi pomognu. Prilikom kocenja narocito naglog prednjom kocnicom, gubim sirenu skroz. Ozbiljan problem u gradskoj guzvi. Druga stvar su migavci koji isto tako rade kad kako. To su mi barem rekli da je samo do prekidaca koje ne mogu da nabavim nikako. Ako neko zna kakvog elektricara koji bi mi mogao pomoci bio bih neizmerno zahvalan. Pozdrav. Ja imam levi prekidac, nov univerzalni pa ako si iz BGa mozemo da probamo da zamenimo da vidimo da li je do toga. Nisam majstor ali zamena prekidaca i nije neki posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki vfr 0 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam iz BG. Mozemo da probamo, hvala veliko. Evo br. Pa mi pusti samo lokaciju gde da se nadjemo i kad si slobodan. 0628636381 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...