Alexey 608 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, za li neko iz prve ruke da li je moguće turistički otići u Mađarsku? Na sajtu vlade stoji da mi pelcovani mozemo bez problema da ulazimo ali ne bih da me vrate bezveze. Gledam ako uhvatim lep vikend da obrnem krug do Pečuja, barem dok nisu krenule velike vrucine i dok se Rumuni ne smiluju da nas puste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u Madjarsku ako si vakcinisan. Bez vakcine i pcr testa mozes do Segedina. Rumuni su u Eu,zar ne vazi i kod njih da se moze uci sa zelenim sertifilatom o vakconaciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Maj 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec odes do Pecuja, grehota da ne svratis do jezera Orfű, lepo jezerce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A u vise tema vezano za madjarsku sam ja pisao krug koji smo opalili za jedan dan do pecuja. I gde je vrhunska klopa i sve ostalo. Predeli su toppp. Procunjaj na forumu pa ces naci, izvini ali mrsko me opet traziti po koji put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, mislio sam da prodjem i okolinu. @drmilan_ procitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Alexey said: Naravno, mislio sam da prodjem i okolinu. @drmilan_ procitao Eto, tamo idi da klopas obavezno, mi smo uboli tako sto smo video 30 motora ispred, i nismo se prevarili, cim otvore granicu za nas antivaksere palim tamo na rucak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 26, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, zemunac72 said: Mozes u Madjarsku ako si vakcinisan. Bez vakcine i pcr testa mozes do Segedina. Rumuni su u Eu,zar ne vazi i kod njih da se moze uci sa zelenim sertifilatom o vakconaciji? Turistički u Rumuniju ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...