Nolanka 508 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazila sam oglase u BiH i zaprepastila sam se cenama. Od 90 do 150 evra po komadu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2021 at 10:59 PM, Nolanka said: Pretrazila sam oglase u BiH i zaprepastila sam se cenama. Od 90 do 150 evra po komadu! Ako ih ima vise od jedne, bacite neki link od pretrage paa da ih kontaktiram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2595 Napisano Jun 7, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam dve obezbedio, 5500 rsd/komad. Nisu nove, ali su dobro očuvane, ne mogu da nabavim više komada, jer više neće da rashoduju opremu, uvodi se redovno služenje vojnog roka, ili će biti rata. Po 15 l su. Sutra bi trebalo da su kod mene. Promenio Jun 7, 2021 član vujo032 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam, transparentnosti radi, neka mi kolege ne zamere...Može li detaljniji info ko vodi javnu kuhinju i čijem entitetu je namenjeno?Situacija je dole malo osetljiva, ima raznih grupacija, formiraju se oružane snage koje mi nisu drage sa svojim podružnicama i ne bih voleo da nešto završi u pogrešnim rukama.Možda je moja profesionalna deformacija, ne branim, ali mi je bitno da znam i da bude javno.Unapred hvala pokretaču teme na informacijama.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2595 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan 0641966772Послато са SM-A202F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vujo! Zovem na mob da se dogovorimo oko preuzimanja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2021 at 10:22 PM, Bokes said: Moram da pitam, transparentnosti radi, neka mi kolege ne zamere... Može li detaljniji info ko vodi javnu kuhinju i čijem entitetu je namenjeno? Situacija je dole malo osetljiva, ima raznih grupacija, formiraju se oružane snage koje mi nisu drage sa svojim podružnicama i ne bih voleo da nešto završi u pogrešnim rukama. Možda je moja profesionalna deformacija, ne branim, ali mi je bitno da znam i da bude javno. Unapred hvala pokretaču teme na informacijama. Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Pitanje je vise nego na mestu. Javna kuhinja je pri manastiru Visoki Decani a hrana se distribuira Srbima kojima je takav vid pomoci neophodan. Na zalost, opravdana ti je zabrinutost, nadam se da ce malo ohladiti glave. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jun 12, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.6.2021. at 18:33, XXXL je napisao: Ako ih ima vise od jedne, bacite neki link od pretrage paa da ih kontaktiram Manjerka vojna JNA (Po dogovoru) Manjerka vojna JNA - OLX.ba WWW.OLX.BA Manjerke vojne JNA vise komada Manjerka vojna JNA (Po dogovoru) https://www.olx.ba/r/39598454/421129 Promenio Jun 12, 2021 član Nolanka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5892 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa covekom, koji ima vojni otpad u Ubu. Kaze da ima neke al manjerke 500din po kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jul 21, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Majku mu, bio tamo i nisu imali nista... : ) Obicicu ponovo. Sto je najgore, kupio sam slemove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...