Krmco 2782 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1037 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I meni tražio pre 3 godine, na prelazu sa kosovom, pitao gde idem, i pustio me dá uđem bez zelenog kartona.Iako sam ga pitao gde mogu da kupim na graniciPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6159 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lalajko je napisao: Nama je albanski policajac na granici trazio zelenski karton Neverovatno koliko bolje radi motor sa albanskim gorivom u odnosu na NIS benzin... I meni je tražio ZK ali čim je video nešto zeleno u knjižici rekao je "U redu" a da nije ni pogledao. Što se tiče goriva to stoji. Kada smo išli motorima, sa jednim rezervoarom najviše km smo prelazili sa albanskim gorivom. Nisam još "pronašao" da li sa nekim gorivom pređem manje km nego sa našim gorivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...