Shecki 176 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi teflon kočiono crevo, što ide sa klešta na klešta, preko prednjeg blatobrana, mislim da je oko 40cm dužine, kao i duži šraf za dva okca. Ako ima neko neka ponudi, 063/75-22-157 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nakjuče mi je puklo kočiono crevo pri punjenju sistema, pa mi sveže u glavi. Nije crevo čisto teflonsko, nego je u nekom panciru teflonska cevka umetnuta, dok su gumene creva bez teflona i ona pucaju od same startosti. Priključni holernderi se razlikuju od motora do motora, ima više koraka navoja, dužina treba da bude što manje okvirna, stigla su Hel creva u Motomaniju u Beogradu i od ponedeljka se mogu dobiti po meri i želju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...