zakarus 18 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Juce su mi stigle iz Luisa za mene i devojcicu, na zalost, njoj su male da smo odlucili da ih prodamo. Ovde imate tekst o pantalonama: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=300&Itemid=51 Velicina je S (devojcica mi je 173 visoka i njoj odgovara duzina, samo u struku je stezu mnogo) Link iz Luisa: http://www.louis.de/_40c814d875460af2ccd0e710e0bbb07956/index.php?topic=search&searchterm=sakai&cmd.x=0&cmd.y=0 cena 50 evra, koliko sam ih i platio. Mislim da je fer. 062/467-993 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jako me interesuju pantalone a mislim i da mi veličina odgvara.Možeš li ti to da mi pošalješ preko kurirske službe pa da ti ja pouzećem platim,da ih probam i ako odgovaraju da platim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jako me interesuju pantalone a mislim i da mi veličina odgvara.Možeš li ti to da mi pošalješ preko kurirske službe pa da ti ja pouzećem platim,da ih probam i ako odgovaraju da platim? U ponedeljak saljem pantalone, tako da ako ih koleginica yamahaha ne uzme, onda su opet na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan ako je jos aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jako me interesuju pantalone a mislim i da mi veličina odgvara.Možeš li ti to da mi pošalješ preko kurirske službe pa da ti ja pouzećem platim,da ih probam i ako odgovaraju da platim? U ponedeljak saljem pantalone, tako da ako ih koleginica yamahaha ne uzme, onda su opet na prodaju. PRODATO, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...