acim 765 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje za iste pare, što bi rekli oni na vašaru. Evo nove mašine. Dakle, tri točka od toga dva napred, lomi se na stranu za 45 stepeni, jednocilindraš iz KTM-a 690 LC4, 6 brzina, 17" točkovi, cena 30 hiljada dolara, uff. http://thekneeslider.com/archives/2008/09/28/brudeli-654l-leanster-on-the-road-in-europe/ Nešto slično priprema i Harley Davidson za sledeću godinu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Svet je poludeo, sto bi rekao nas poznati clan, sta sve moze da se kupi za 30 000 evrica!!!!!!!! Meni je ruzan do bola!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim koja je svrha tri točka na nečemu što treba da ima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim koja je svrha tri točka na nečemu što treba da ima 2 Ne znaju ljudi sta ce da izmisle, pa hajde malo da se prave pametni i dive svojoj gluposti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim koja je svrha tri točka na nečemu što treba da ima 2 Verovatno da ne bi moglo da se padne kada se nagne motor, ali onda se verovatno gubi i smisao i osećaj vožnje, verovatno prestaje osećaj letenja i gubitka gravitacije. Opet, nisam probao ovako nešto na tri točka da bih znao. Možda može da nam pomogne neko ko je probao bar MP3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @aćim pazi ja ne kontam to sa tim da ne bi pao kad nagne motor, jer ako ne može više da se nagne, a to je potrebno, onda ispravlja krivimu i ode na ivičnjak ili u njivu ako ima sreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je meni skroz NAKARADNO Ja dok sam bio mali meni je djed donjeo triciklic iz njemacke.Podsjeca me na ovog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je neobičan osjećaj upravljanja kao na motociklu, ali da u svakom momentu postoji mogućnost zabacivanja zadnjeg kraja i tako čitavu krivinu proći proklizavajući. Konstruktori tvrde da su napravili najzabavnije vozilo do sada... Zvanični podaci sada kada je prodaja krenula kažu sledeće Zapremina: 654,7 ccm Snaga: 64 KS pri 7.500 o/min. Momenat: 65 Nm pri 6.550 o/min Mjenjač: 6 brzina Visina sjedišta od tla: 80 cm Težina: 238 kg Maksimalna brzina: 170 km/h Cjena: 21.000 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6081 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam MP3, osecaj je sjajan, kao da vozim veliki skuter koji ne pada, mogu da ga obaram, sve toliko isto, a toliko razlicito. Posebno je neobicno da kad se stane, ne moraju da se spuste noge, povuce se kocnica koja ukruti i vesanje i tako se stoji. Mada, ne volim skutere, ovo iskustvo mi je prijalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za 21k mogu da kupim skoro bilo koji nov motor i da mi jos ostane za extra auto.....realna cena za ovo je max 4-5k i to za retarde kojima trebaju pomocni tockici na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bar 30 cm sire od MP3 i kao takav je prilicno nepraktican, mada kad pogledam slike offroad voznje stvarno djeluje neverovatno zabavno. A 21000 je previse, za te pare mozes i Fuoco 500 i neki dobar motor od bar 600cc da kupis, doduse nista slicno ovome...Al dva komada su dva komada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije vrijedno diskusije:Ovo nije motocikl, nebi ga djaba. :D Slagao sam, bih ga djaba, pa ga prodao i uzeo normalan motocikl. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nije vrijedno diskusije:Ovo nije motocikl, nebi ga djaba. :D Slagao sam, bih ga djaba, pa ga prodao i uzeo normalan motocikl. ;D ;D ;D Ne jedan- DVA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije vrijedno diskusije:Ovo nije motocikl, nebi ga djaba. :D Slagao sam, bih ga djaba, pa ga prodao i uzeo normalan motocikl. ;D ;D ;D Ne jedan- DVA! Pa jedan vec imam i jos jedan, hm pa da, to su dva. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zasto napraviti nesto jednostavno kad moze komplikovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...