ZoraNS 5542 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, LuckyVladano je napisao: ove iz Trajana je nemoguce dobiti ni na jedan telefon a na bookingu pise i da nemaju slobodne lezajeve 10.6 Da, ne pojavljuje se više u pretragama, a juče sam gledao i bilo mesta koliko hoćeš... Ovo može biti alternativa... Rooms Jankovic, Donji Milanovac, SRB WWW.BOOKING.COM Objekat Rooms Jankovic se nalazi pored plaže u Donjem Milanovcu i ima vrt. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nepovoljne vremenske situacije, teska srca, odlucismo da odlozimo Serbio Circulando. Praticemo prognozu, cekamo prve lepe dane i krecemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5478 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Oho, mozda bude nade da se i mi prikljucimo :)))))) 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Računamo na to... Verujem da će nam se priključiti i neki koji ovog vikenda idu u Trebinje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5478 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao pocetkum jula neki krug od 600km u dva dana, toliko mogu da izdvojim, al ako uspem da se ukombinujem sa vasim datumom, mozda i dodjemo negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 11, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stalno na dva točka SITES.GOOGLE.COM dobrodošli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 14, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Serbio Circulando (Srpsko krugovanje) krece u cetvrtak, po starom planu rute kao i nocenja. Vreme ce biti lepo. Idemooo!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5478 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se dogodine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Brus : nesto ti nije u redu sa linkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Jun 14, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Meni radi Stalno na dva točka SITES.GOOGLE.COM dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih promena spiska pa moramo da ga obnovimo - pišem one za koje znam sigurno pa ostali neka nastave... 1. @velvetwolf (sa Kopa) 2. @brus (sa Kopa) 3. Jaza (sa Kopa) 4. ZoraNS (iz Paraćina - četvrtak) . . Nadam se da će nam se priključiti i neki koji zbog Trebinja nisu mogli prošlog vikenda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kreten.... Kliktao sam na tekst linka umesto na crnu sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 15, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da samo starci mogu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 15, 2021 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1. @velvetwolf (sa Kopa) 2. @brus (sa Kopa) 3. Jaza (sa Kopa) 4. ZoraNS (iz Paraćina - četvrtak) 5. aaleksa (iz Smedereva - petak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shark81 17 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw f650gs Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Momci lepo vreme i sigurne puteve vam želim! Ovaj vikend bez mene.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Momci lepo vreme i sigurne puteve vam želim! Ovaj vikend bez mene....Nažalost i bez mene Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Eee, a kad nam stigne covid delta, onda cete moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1. @velvetwolf (sa Kopa) 2. @brus (sa Kopa) 3. Jaza (sa Kopa) 4. ZoraNS (iz Paraćina - četvrtak) 5. aaleksa (iz Smedereva - petak) 6. Lucky Vladano (iz Paraćina - četvrtak) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Odvozasmo "Serbio Circulando" III, sa dobrom voljom, po planu i sa lepim vremenom, kao sto su nam Dobrila i Milka obecale. Cetiri dana lepe voznje , nekoliko top deonica, divni predeli, razliciti ljudi, dinamicna voznja, raznovrsna hrana... To bi bilo ukratko, a okacicemo i poneku slicicu. Javlja mi se da cemo u narednih 2,3 meseca napraviti jos jedan Circulando. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...