Ivanrsvb 347 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za pomenuti model membranu karba jedna je pukla a ako ima jos delova karba moze mada membrana mi je hitno potrebna Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neko ovde bese servisira karburatore?Potrebni i dalje membrana i jos neki delovi sitniPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11113 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 2226 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok,posto je membranu kao i neke dizne gotovo nemoguce naci a poprilicno sumnjam da su na pomenutom cbr600f f2 pc25 modelu karbovi sa f3 rcm imaju racve za prolaz vode i nesto mi se ne slazu dimenzije sibera,precnika kao i navoji sa strane koji je msm nosio senzor polozaja i jos ponekih razlika KUPIO bih u dobrom stanju karbove za f2 '93 god ako neko ima na prodaju a idealno bi bilo kada bih dao moje i doplatio za f2 karbovePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 063697094 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok zovem sutraPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 29, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako kompletiram ovaj motor dakle potreban mi je vizir ako neko ima nek ponudi,hvala...Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 29, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vizir nasao ajmo ima neko oridjidji ispravan spaner faznog lanca ili preradjeni/pravljeni manuelni?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...