Biker Girl 0 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Cbr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima.Novi sam clan.Skoro sam kupila Hondu Cbr 125r,to mi je inace prvi motor.Treba mi pomoc?Motor mi vec nekoliko dana tesko pali.Danas nece uopste.Svetla rade normalno.Da li je do akumulatora?I cuje se neko pucketanje u akumulatoru.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Navjerovatnije je akumator.I ja sam imao taj zvuk kad mi je oslabio a na kontakt svijetla su radilaПослато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Girl 0 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Cbr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je akumulator,to cu najlakse zameniti.Hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...