ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li imate neku radnju u Beogradu, gde uzimate opremu stalno, da mi preporucite..Ovaj put bih uzeo pantalone(malo punije, i to sa protektorima najverovatnije)... Pa sad ono, mozete i model da mi preporucite neki ako eto znate mozda ? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 1, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li imate neku radnju u Beogradu, gde uzimate opremu stalno, da mi preporucite..Ovaj put bih uzeo pantalone(malo punije, i to sa protektorima najverovatnije)... Pa sad ono, mozete i model da mi preporucite neki ako eto znate mozda ? Hvala Ja imam IXS i sve pohvale! imas raznih modela po raznim cenama pa vidi sta ti odgovara. IXS imas kod Jasminka sa 10% popusta za BJB. Ako ne znas ko je i gde je Jasminko imas gore baner (MotoTim). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...