nesic1 266 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi filter za ulje, pa da li ima neka marka koju bi trebao da kupim, i gde bi to imalo, koliko bi kostalo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za taj model odgovara K&N Oil Filter KN-138, nisam siguran dali ima kod nas, a možeš sigurno uzeti CHAMPION Oil Filter K301, cena prava sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari Hi-Flow, ok su po kvalitetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Otiso sam u servis i rekli mi 85o din, da naruce, verovatno cu uzeti to, a i pitacu koja je marka i uporedicu sa gorepomenutim. Hvala za info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi donji trougao volana, koliko bi to kostalo i gde bi to mogao da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...