Jump to content

Moto Zajednica

Stalni popust za BJB-ovce u MASS COMPANY

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Ljudi, evo veoma lepih novosti! Mozda bi ovo trebalo da bude lepljiva, da svi saznaju za povoljnosti! Uspeo sam da izdejstvujem da za clanove BJB-a naprave stalni popust od 10% u odnosu na zvanicne cene :o. Odnosi se na moto opremu i delove, znaci sve! Sve sto treba da uradite je da se pozovete na mene, jer jos nemamo ID kartice (Dragan Radenkovic, SCI) i 10% ce vam ostati u dzepu, malo li je na ovu skupocu ;D :D;). Od mene toliko, ajmo sledeci....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Kakav si ti car, bravo legendo, a ja bas razmisljam da odem ovih dana do Bgd-a da kupim neku jaknu za ovu zimocu. Sad cu prvo tamo da odem!  ;)

Pazite, ne vazi vam se da kazete znam SCI-ja, vec ime i prezime DRAGAN RADENKOVIC.Javite kad kupite nesto, da znamo radi li po propisu ;D! Sve reklamacije kod mene posle 14h ;D ;D :D :D ;)

Kakav si ti car, bravo legendo, a ja bas razmisljam da odem ovih dana do Bgd-a da kupim neku jaknu za ovu zimocu. Sad cu prvo tamo da odem!  ;)

Kupio sam akumulator kod njih, pregledao celu radnju, imaju ogroman broj jakni, pantalona, suskavaca itd. Pozitivno je to sto su oni najveca prodavnica u Srbiji, a planiraju da se jos prosire, imace prostor od 1000kvm samo bajk opreme! Znaci cesto cemo koristiti tih 10% ;D ;)

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Pazite, ne vazi vam se da kazete znam SCI-ja, vec ime i prezime DRAGAN RADENKOVIC.Javite kad kupite nesto, da znamo radi li po propisu ;D! Sve reklamacije kod mene posle 14h ;D ;D :D :D ;)

Kupio sam akumulator kod njih, pregledao celu radnju, imaju ogroman broj jakni, pantalona, suskavaca itd. Pozitivno je to sto su oni najveca prodavnica u Srbiji, a planiraju da se jos prosire, imace prostor od 1000kvm samo bajk opreme! Znaci cesto cemo koristiti tih 10% ;D ;)

Ma brate super, cuo sam bas na BJB za tu prodavnicu ali nikako da odem, sad imam razlog vise, kad budem pazario javicu da li popust radi!!!

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Bravo majstore, kako ce da funkcionisu te ID, i koliko ce to da kosta, jer pretpostavljam da se ne bi isplatilo da da se radi za dz... Jos jednom za svaku pohvalu...

Ma to bi bio znak po kome bi neko mogao da prepozna da smo sa BJB-a. Posto mi to nemamo, uspeo sam na misice da izvucem ovo preko svog imena ;). Znaci, nece nista da kosta, jer to verovatno necemo nikad ni imati, mada bi trebalo (ako nista, zbog ovakvih situacija) :D;)

Nemaju oni vremena na to, ali veruju mi na rec :)! Rekao sam im da smo mi dobri momci i da necemo zloupotrebiti poverenje!  ;D ;) Ja sam ih na njihovo neckanje ubedio time da je tacno da nas je mnogo, ali je tacno i da cemo im praviti dobar obrt, pa ce ih to povaditi :)

• Svrati ponekad, 112 postova

Svaka cast SCI, ali ja mislim da se kod MASA ne isplati kupovati opremu ni sa tim popustom od 10% jer cene su kod njega ubedljivo naj jace u Srbiji. Mnogo ces jeftinije proci kad kupis u nekoj drugoj prodavnici bez popusta ;).

Njihova je roba originalna i bar covek ne mora da misli da ce kupiti kisni kombinezon koji ce prokisnjavati (kao mom prijatelju "motorasu"  iz jeftinog luisa recimo. Motul kosta kao i kod drugih, pa oduzmes 10%. Pametnim izborom moze mnogo toga da se kupi kod njih, ja na primer sigurno necu kupiti nesto sto je najskuplje u Srbiji, nego proverim, pa ako je priblizna cena, odo` po 10% i to je to ;D ;). Nadjoh za moju kacigu vizir za 1400 dinara, a u bsz je 2400, pa ti vidi ko je skluplji :P :P ::) ;D :D;) Ovo je Srbija, sve je relativno ;), a i uvek ce neko da kaze, e jbg. samo 10%, mogo si da sredis za 20% ;D ;)

Jos jedna stvar: zamislite da nam neko omoguci popust za BMW od 20000e u iznosu od 10%. I onda ja kukam jer mi je i dalje skup BMW jer je sad 18000e ;D

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Svaka ti cast majstore,potez je za veliko postovanje pa i da su stvarno najskuplji u Srbiji.Treba tako nesto izvesti pogotovo u ovo nase ludo vreme. Jos jednom veliko postovanje za tebe.

• Svrati ponekad, 293 postova

bravo sci............sledeci potez je da nadjesh neku benzinsku pumpu i da nam daju popust...mislite o tome ;D ;D ;D a shto se tiche mass company imaju skupe stvari ali imaju i najeftinije u gradu....sve zavisi shta i kad se dodje...kupio sam tamo proshle godine najvece givi bisage 2x37l  za namanje para u bgd-u...josh jednom svaka chast

PAZNJA: popust ne postoji samo za Dainese liniju jakni i kombinezona 2008-me, a za sve ostalo se vazi! Neko je danas bas ko` za inat dosao i tazio im jaknu, ali mu popust nisu odobrili, sad mi rekose da samo na Dainese liniju iz 2008-me nema popust, sve ostalo ima!

Isak je odavno sazidao kuću, a popust postoji odavno za prave bajkere  ;)

Mozda za "prave" bajkere (ne znam sta to znaci), mozda bogate, postoji popust, ali ovde ima mnogo onih koji su kobajagi bajkeri i za koje popust ne postoji, a kojima je mnogo potrwebniji od "pravih" i punih love ;)!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pardon...ne bi da budem zloslutan,ali.....pre 2 nedelje kada sam bio,takodje su vikali popus' popus' i za shta god sam se tamo uhvatio bilo je "to je model za 2008mu godinu"-nema popus'!

Drzz da ga nabijemo!

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Pardon...ne bi da budem zloslutan,ali.....pre 2 nedelje kada sam bio,takodje su vikali popus' popus' i za shta god sam se tamo uhvatio bilo je "to je model za 2008mu godinu"-nema popus'!

Drzz da ga nabijemo!

:D ;D

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

za shta god sam se tamo uhvatio bilo je "to je model za 2008mu godinu"-nema popus'!

Verovatno je popust bio samo na robu koja se napunila prašine za vreme građevinskih radova  ;D

Ja odgovaram za popust od pre dva dana, za taj od ranije nisam ni cuo da postoji (verovatno zato sto ga nije ni bilo, osim u marketingu :P ;D ;))!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja