Bob Rock70 168 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, lomitelj je napisao: @Bob Rock70 Razumeo sam te, bez brige. Niti ga branim. Ujak mi je ali i policajac, jbg. Namam ja nista protiv normalnih policajaca,ali imam protiv seljaka i drkadzija koji te maltretiraju.Mada do sada nisam imao nekih drastičnih problema,uglavnom kaznice za bržu vožnju!!!! P.S.I moj stric je nekad bio policajac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8475 Napisano Maj 11, 2021 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Шта се све догађа у саобраћају, признајем био бих зликовац од полицајца. Такође морам да признам да имају респект према мојој седој глави. Никад баш нисам имао проблем и даље од увида у документа и нека опаска како ми је леп мотор нисам имао, а о отпоздрављању да не спомињем. Ето можда сам имао среће. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BaneVuk58 je napisao: Шта се све догађа у саобраћају, признајем био бих зликовац од полицајца. Такође морам да признам да имају респект према мојој седој глави. Никад баш нисам имао проблем и даље од увида у документа и нека опаска како ми је леп мотор нисам имао, а о отпоздрављању да не спомињем. Ето можда сам имао среће. Eto vozim motor već 30 tak godina i nikada me nisu zaustavili,čak ni rutinski.Otpozdravljanje,normalno, iako nisam imao uvek registrovan motor,a bilo je i ,,malo" brže vožnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8475 Napisano Maj 11, 2021 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan DSC 1212 — Postimages POSTIMG.CC Јел' могу да упалим сирену 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Maj 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nikad problema ne imadoh sa ovlašćenim licima... Naravno, kao mladić vožnja bez dozvole, "padao" dva-tri puta... Ali onda kazne bile mizerne... Onda reših da polažem. Imali smo jednog policajca "stare škole", nadimak mu beše Ćoše... sve je jasno! Samo bane iza ćoška, Halt...U 90% slučajeva, kada proceni da nisi neki manijak, već znamo šta nas čeka... Malo se "prekrivimo" i eto ga:"Idi dole kod Jankovića (roštilj) i kaži-za Ćošeta..." Zaboravih šta mu je porcija bila... vešalica i još nešto, nebitno... Na motoru me samo jednom zaustaviše, na izlazu iz VA... levak, svi duvaju... Uvek poštovanje prema njima, primeti se to... Naravno, uvek u žitu ima kukolja...ranije neškolovani,ovi sadašnji obrazovaniji i ljubazniji...dobro i vreme je drugačije... "demokratija"? Promenio Maj 12, 2021 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...