misa22 6 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Kod svakog ulaska u krivinu, neka vam ova slika bude u glavi. Dandy i ja, letos, na putu Sjenica-Nova Varos. Dva potpuno slobodna konja (mislim na ove sa leve strane ), u mrtvom uglu krivine. Srecom, nismo isli iz suprotnog pravca... . Slikao: "zidarskomlako" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sklonili se u ladovinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Bas su lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slicno se meni desilo kada se pri izlasku iz Sremskih Karlovaca u pravcu kretanja ka Strazilovu. Konj na sred puta....pase travicu ispod ograde....uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 30, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Desava se stalno kod nas, vidjao sam vise puta domace zivotinje na putu ali konje jok bre, sad prvi put. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Septembar 30, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Desava se stalno kod nas, vidjao sam vise puta domace zivotinje na putu ali konje jok bre, sad prvi put. ;D Ne citas pazljivo putopise! Neposredno ispred Borskog jezera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da nocu na letimo na otvorenom putu na neku ragu koja stoji popreko preko puta. Srecom dobre kocnice i lagano obilazenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas konje cak vezu i za saobracajne znakove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ehehehehee, kako je ovo dobro... Vezali konja za znak... Gde je to slikano? Ja sam u julu naisao na krave na putu. Doduse bio je neki sporedni put, ali vrlo lepo asvaltiran. I nasred puta 3-4 krave. Uopste nisu htele da se pomere! Morao sam da sidjem sa motora i da ih ceskam i tapsem dok se nisu udostojile da se sklone na travu Onda sam im revoltiran odbrusio da su obicne kravetine i otisao ;D ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da sidjem sa motora i da ih ceskam i tapsem dok se nisu udostojile da se sklone na travu Onda sam im revoltiran odbrusio da su obicne kravetine i otisao ;D ; ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da je moj slucaj jedini... Izgleda da svaki konj u Srbiji tu i tamo voli povremeno da se proseta po putu, ili da pase u krivini. Nesto mi pade na pamet, mozda nije losa ideja da se ova tema preimenuje u "Slike opomene", mozda ucini "sticky", pa da svi clanovi tu stavljaju forografije raznoraznih prepreka na koje su naisli na putu. Inace na ovoj istoj voznji smo na ulazu u Novu Varos naisli na potpuno otvorenu, neobelezenu i nezasticenu sahtu! Dakle ogromna rupa, dubine 1-2 metra, na sred ulice. Ako ispred vas ide kamion ili automobil, a vi ste odmah iza njega, oni predju preko nje, ne bi imalo sanse da je primetite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ehehehehee, kako je ovo dobro... Vezali konja za znak... Gde je to slikano? Ja sam u julu naisao na krave na putu. Doduse bio je neki sporedni put, ali vrlo lepo asvaltiran. I nasred puta 3-4 krave. Uopste nisu htele da se pomere! Morao sam da sidjem sa motora i da ih ceskam i tapsem dok se nisu udostojile da se sklone na travu Onda sam im revoltiran odbrusio da su obicne kravetine i otisao ;D ; Ovo ti je slikano na kraju sela Hrtkovci, na magistralnom putu Sabac-Ruma, jedino dobro u ovome je sto se konj pomerio metar u desno kada sam ja naisao, inace je bio vezan kanapom od bar 3 metra, tako da je lagano onako vezan setao po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ovo oni najavljivani PRESRETAČI na srpskim drumovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan sasvim "normalna" scena na skoro svim putevima shirom ex yu. U Bosni na potezu Gacko - Čemerno - Sutjeska će te naići na stotine koza koje se napasaju na samom putu, uz ili prelaze put. U CG ista priča, na ulasku iz pravca Novog Pazara, u prvim tunelima, u toku letnjih meseci često se desi da se u njih sklone krave. Na Kosovu slično, prvi tuneli ka Kosovskoj Mitrovici - krave a preko brda koze i krave. Srbija na deonici od Beloljina ka Blacama, slično, krave, koze... I nije toliki problem stoka na putu, koliki je problem vlasnik te stoke koji istu ne poštuje, već je pušta da sama i bez nadzora tumara. Takodje vaše pravo (a i obaveza) je da upozorite nadležne organe, jer njihov posao nije samo da sede na haubama svojih peugeota i škrabuću kazne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma to konji strajkuju zbog zagadjenja, setili su se svojih predaka i sad hoce i oni ko njihovi preci da vuku kola i tako da smanje zagadjenje vazduha i globalno zagrevanje! xD A naravno, policije nikad nema da kazni one koji ostavljaju tako konje na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan na putu kroz bosnu i crnu goru ima cesto krava na putu ali i pre susretanja takvi prepreka postoji znak upozorenja da je krava na putu,kada smo se bili vozili kroz planine crne gore odjedanput nam se srusio sa planine copor koza bas sam se presekao da sam isao malo brze direkno bi udari u njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina sam isao automobilom iz Foce (Srbinja) ka Sarajevu. Na tom pravcu ima par tunela, a kako je to bilo u sred leta i na 40C, u tunelu su lezale krave koje su se sakrile od vrucine. Mislim da ne treba da vam pricam kada sa zaslepljujuce beline udjete u tunel u kome je totalni mrak i na par metara ugledate krave koje cooliraju u debeloj hladovini. Srecom pa sam isao polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan U krivini možete naleteti i na ostatke donaćih životinja. Ovo sam slikao pre sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8960 Napisano Octobar 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa puta Baranda - Opovo. Dugacak pravac gde sam poprilicno razvukao Kawu, ali na vreme uocio "prepreke". Iza mene ih je uslikao keni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ove krave su postale toliko poznate, da pomisao na ove krajeve vezujes za njih. Najvise pogleda privlace u vreme letnjih odmora. Aj cik pogodite, koji su to krajevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ovo oni najavljivani PRESRETAČI na srpskim drumovima? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja zabelezih malo stoke "letos"... Krave su tek iza krivine pravile "zurku"...a konji ko konji.....snimljeno u C.Gori krave na Durmitoru konji na Komovima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Octobar 13, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Po mom kraju samo dvonožni konji prave žurke po putevima, i po koja krava (što dvonožna , što četvoronožna) ali evo slike genija na kog naletite posle brze i ne pregledne leve krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Put izmedju Novih Karlovaca (Sasa) i Starog Slankamena, verovatno da ce zemljoradnici napraviti ovakvu divotu i ove jeseni kao i prosle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a ne zaplakati :o :o :o . Ova slika sve govori, koliko je saobracaj kod nas u haosu. Sati 23 i kusur Put Ruma-Novi Sad uspon ka Fruskoj Gori odmah iza Iriga Srecom nisam vozio previse brzo, oko 80 km/h, u daljini mi se cinilo da nesto vidim, kad ono ima sta i da vidim a to je: patrole policije nigde, inace da je bilo stao bih i lepo im objasnio Zeleni Mercedes, NS table. A olaksavajuca okolonst bi mu bila da mu bar na kamionu radi jedno stop svetlo, ali ne i na prikolici :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...