ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste mozda vozili Suzuki Hayabusu ?!((jaooo sto je to meni lep i mocan motor, ma bruka , sve u jednoj aveti)) I ako niste vozili, opsti komentar !!! Da cujemo utiske ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Komentar može ali utiske imaju retki. Ne, nikad je ne bih vozio, mislim mislim ne bih mogao da je vozim ni približno do granica njenih mogućnosti, pa što da se mrcvarimo i "ona" i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ili je zavolis zauvek ili ti se nikad ne svidi.Ono sto je mercedes slon medju autima to je ona medju motorima.Mogao bih da pisem o njoj danima ali ako kazem da je "ona"moja lutka bice dovoljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 29, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam je , veoma rado bi je vozio mada u državi u kojoj živim ima malo puteva za to :'( :'( :'(.Mada i registacija :'( :'( :'(. Ima ih relativno malo kod nas kontam iz gore navedenih razloga . Par puta na skupovima i na trci ubrzanja u Subotici sam je čuo , kakav zvuk :o. Nisu ludi ameri kad tvrde da nema zamene za kubikažu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Od kompletne proizvodnje hayabuse 95% se proda u Americi a samo 5% u ostalom svetu!Podaci su mi stigli od buraza koji drzi servis u Americi tj. na Floridi tj.Port Sharlote!A sta tek ima od dodatne opreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce 4 komada na par kvadratnih metara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja i rado bi je vozio... ima nesto bezobrazno u toj Hayabusi ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepa , ali cepa ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hehe pa kako kom Motor je vrh stvarno, tu nema nista da se pricaa....Eto npr. meni je to najlepsi onako motor, ima i snagu ima i lepotu i sve...A jos kada ga vozi neka riba, hehehe A daa... pa evo imam fotku---dve lepojke na 1m kvadratnom, hehe (u stvari ne mogu da je nadjem sad, imam preko 5.000 slika pa kada budem nasao, stavljam imidijetli), hehe Aahhhh ja bi to cudoviste zeleo da vozim jednog dana, ali dok ja porastem jos i sve to....ondaaa nece biti drumskog saobracaja , vec samo vazdusnog, bice neka leteca busa, hahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je registracija za Busu....razmisljam o njoj za sledecu god. (pod uslovom da se sve kocke sloze)..... ??? Ili mozda ZZR 1400 neznam sta bih pre izabrao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ne volim plastike (iako sam vlasnik jedne ) al Busa rules... Jedina plastika koja mi se baš sviđa onako sav masivani ... prelep Mada ne bi imao cahones da sednem na to sokoćalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je registracija za Busu.... Sve preko 1100ccm ti isto dodje. Ja sam Busu prvi put provozao kad mi je bilo 17 godina. Od onda... ne znam, sto kaze m900 "nije lepa ali cepa", definitivno bajk koji postujem. Nikad nisam iskusio pun gas na hayabusi, ali motor je zadivljujuce vozan i okretan za svoju velicinu i tezinu. Sedeo sam na zzr1400 i Kawa za razliku od Buse odaje osecaj tromosti i inertnosti... Definitivno bi Busa bila moj izbor (kao 3. ili 4. bajk u garazi! ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je registracija za Busu....razmisljam o njoj za sledecu god. (pod uslovom da se sve kocke sloze)..... ??? Ili mozda ZZR 1400 neznam sta bih pre izabrao..... Registracija je okruglo 500eura,iz iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je registracija za Busu....razmisljam o njoj za sledecu god. (pod uslovom da se sve kocke sloze)..... ??? Ili mozda ZZR 1400 neznam sta bih pre izabrao..... Registracija je okruglo 500eura,iz iskustva! Zavisi koje godiste. ali izmedju 400 i 500e racunaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam video ima teme,odma sam se setio zelje Zelja je u stanju da 2 dana pishe meni o hayabusi preko msn...to je strashno Ajde majke vam,lupite mu neke nemoguce cene da se vise ostavi hayabuse!!! plss :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Zelja zna da ceni prave vrednosti!Neka me pita sta hoce o njoj.Pricacu mu tri dana ako treba.Ne ide na tocak kad ona hoce kao ove hiljadarke vec samo kad ti pozelis.Nije bas nesto za neke duple krivine ali moze da prati!Napravljena je za dugacke i mnogo brze krivine.Ne trpi korekcije u samoj krivini ali kad ti sam procenis krivinu i nanisanis slusa kao devojka!Ne trpi oduzimanje gasa u samoj krivini i moze da te izbaci na drugi kraj puta!Znam je kao svoj dzep!Ovo mi je cetvrta po redu!Ima lose kocnice s obzirom na tezinu i svoje ubrzanje.Pokusao sam da resim sa teflonima ali samo malo bolje koci i itd!I PORED SVIH NJENIH MANA JA JE I DALJE VOLIM!Samo da ne vidi zena sta sam napisao jer i ovako prica da volim BUSU vise od nje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan vladice 69 zavidim ti! ALAL VERA, BUSICA JE MOTOR MOJIH SNOVA.kralj nad svim motorima,sinonim za zver,,nemoze to svako voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan vladice 69 zavidim ti! ALAL VERA, BUSICA JE MOTOR MOJIH SNOVA.kralj nad svim motorima,sinonim za zver,,nemoze to svako voziti Ona stara pesma govori:A u ruke Mandusica Vuka bice svaka puska ubojita!sto znaci da nije bitno kakav motor vozis vec kakav si covek i kakav si u grudima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor koji sam probao.. ;D Genijalan je, and also..i lived to tell.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan eeehehe Vlada smeker , "ZNAO SAM ONDA DA JE TO ZELJA", hahaha jao ljudi, aj ako neko hoce da me provoza ili da mi da krug, nek se javi, hehehehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma skroz je bezveze ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan odma da prodas yamahu i da uzmes ovo, pa vidis kako ti lepo cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan oooo brate, pa cuci ti ludo , stvarno.Vrh je motorsajkl stvarnooo. juuuuuu boli glava !!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...