Ilija20 2 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Orubica Motocikl: Yamaha Nmay 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, imam pitanje u vezi skutera Yamaha Nmax 125, znači imam ga 3g i napravio sam sa njime skoro 20 000tkm, i sada imam problem u vožnji mi sam oduzme gas i neće ga primit neke 3,4 s i onda ponovno primi pa oduzme i tako stalno. Šta bi moglo biti filter zraka novi, svjećica nova ngk, skidao pumpu goriva filter čist ko suza. I to se sada dešava i dok je hladan i topao. Nemogu do trgovine 300m otić a da se to ne dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 3, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dizne mozda su zaprljane pa ne bacaju dovoljno goriva, i proveri struju mozda imas problem sa strujomSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Maj 3, 2021 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan voda u gorivu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7639 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 3154 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kreni od klemni na akumulatoru dal su se popustile. Pa senzor ćopave i kill switch, najčešće je tu problem. A proveri punjenje i struju, stator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Maj 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo miriše na struju, slično mi se dešavalo kad je crkavao akumulator. Kada sam oduzme gas, da li se gase lampice na satovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...