Jump to content

Moto Zajednica

Ilija20

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Orubica
  • Motocikl
    Yamaha Nmay 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ilija20's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozzz, imam pitanje u vezi skutera Yamaha Nmax 125, znači imam ga 3g i napravio sam sa njime skoro 20 000tkm, i sada imam problem u vožnji mi sam oduzme gas i neće ga primit neke 3,4 s i onda ponovno primi pa oduzme i tako stalno. Šta bi moglo biti filter zraka novi, svjećica nova ngk, skidao pumpu goriva filter čist ko suza. I to se sada dešava i dok je hladan i topao. Nemogu do trgovine 300m otić a da se to ne dešava.
  2. Javi ti svakih 5000km za servis, ja sam ga mijenjao sam nemaš šta, dole ošarafiš 19ključ šaraf, ima mali filter, i ide 9dc ulja u njega, ja sam mijenjao ulje jer sam po zanimanju mehaničar a nisam tio davati novce na servise jer su me puno tražili u Sl. Brodu u Yamahinol servisu, i nakom 16000km ti javi za remem da se mjemja ja sam sam poništio i teraj.
  3. Pozzzz, ja sam uzeo takvu jamahu 2017.g glanc novu i napravio sam sa njon 20000tkm u 2 sezone nikada ništ sipaj vozi i mjenjaj ulje, ali prošle sezone ju nisam vozio jer ju nešš pati a nezzz šta inače ovako jako udoban, stabilan skuter..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja