s a n j a 130 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko upoznat sa ovim aparatom?Interesuje me najbolji mod slikanja ovog aparata.Do sad nisam imala ovakav aparat pa nisam upućena u korišćenje istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 29, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaki mod sluzi za odredjenu stvar (stvari) tj. za razlicite potrebe i prioritete pri fotografisanju. Moras prvo da uzmes neku od knjizica koje je Crnamrlja postavio na forum, pa kada to procitas vec ce ti stvari biti mnogo jasnije, a kada skines sa interneta uputstvo za taj aparat, sve ce ti u potpunosti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,uputstvo sam dobila uz apart. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Inače za sad mi je sve postavljeno na automatski mod dok ne proučim ostale modove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem,ali mi je extra pomogla literatura koju je postavio Evil_Zo u jednoj od tema,skini i procitaj extra ce ti pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...