nbbeverly 6 Napisano Maj 1, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme planiram da se predstavim ali nikako da se nakanim. Zovem se Nenad - Nesa, imam 52 godine i sest godina sam na dva tocka. Vozio sam Beverlija do oktobra a onda sam uspeo da pazarim Hondu X-adv 750. Do sada sam uglavnom vozio gradske voznje kuca - poso - kuca... sa par izleta. Sa X-adv-om sam presao od oktobra oko 2000 km i sto se kaze “da ga ne ureknem” prezadovoljan sam. Nisko teziste i brzo se navikne. Vozio sam par masina sa menjacem ali ovo je pesma u odnosu na njih. Znam da menjanje udje u rutinu i nemam nista protiv, ovo je moj utisak. Pozdrav svima i vidimo se negde na drumu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Maj 1, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Maj 1, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Odlična.Kakav ti je utisak za to Tucano ćebe, ima smisla imati ga cele godine, kolko sam video, to je “all season” model? Kako po kiši, recimo krene pljusak...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nbbeverly 6 Napisano Maj 1, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam celu zimu sve dok nije bilo snega i leda, do 4 stepena. Taj model je pro i moze da se skida zimski deo na rajsfeslus, na slici je skinuto cebence i umotan pokrivac u prednji deo. Odlican je za kisu, pljusak. Jedino mi malo smeta za kolena. Nije strasno, zavisi od duzine nogu. Ja sam 186 visok. Malo mi je izmatirao farbu na gornjem delu maske ispod rucki, moracu neki filc da postavim za sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimilix 23 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R K53 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor si napravio, jedna svestrana masina. ...Tucano je odlican u svim uslovima za koja je namenjen, ali se slazem sa Nesom da je malo tesno u kolenima, jer sam navikao da mi kolena rade, a visok sam 183. Promenio Maj 13, 2021 član Dimilix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...