jasminko VIR 1447 Napisano Jun 3, 2015 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Doktore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jun 5, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stizu beli migavci za Stromica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jun 5, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slikica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icvele 8 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: LE Motocikl: stromče ;) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se kupe one gumice sto zatvaraju rupe na koje se ušrafljuje vizir? Nedostaje mi jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 6, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci bas takve ali verujem da s obicnim gumicama mozes da iskombinujes...a njih imas svuda, uradi sam npr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Jun 8, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se kupe one gumice sto zatvaraju rupe na koje se ušrafljuje vizir? Nedostaje mi jedna. Ja imam ali od novog stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icvele 8 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: LE Motocikl: stromče ;) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se kupe one gumice sto zatvaraju rupe na koje se ušrafljuje vizir? Nedostaje mi jedna. Ja imam ali od novog stroma Pa i moj je nov tj. ovogodišnji, ali nije ona ptičica nego L4. Valjda su iste gumice?... Prodaš jednu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Jun 9, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se kupe one gumice sto zatvaraju rupe na koje se ušrafljuje vizir? Nedostaje mi jedna. Ja imam ali od novog stroma Pa i moj je nov tj. ovogodišnji, ali nije ona ptičica nego L4. Valjda su iste gumice?... Prodaš jednu? Koštalo bi te jedno pivo , ako ti odgovara pusti mi adresu i broj telefona na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icvele 8 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: LE Motocikl: stromče ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imaš pivo i to u golemu flašu Šaljem pp ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 11, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probni model ploce za monokey kofer :-) Odgovara na stroma K4 do K9 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Jun 11, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da ima i 4 rupe za gumice koje nategnu kofer da ne klapara. Radio sam nesto slicno za Super Teneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 11, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima i njih naravno ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ova ploča bi trebala da odgovara za K4-L1 modele. Ne znam da ima razlike od K9-L1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pozdravljam, imam v-stroma 650, 2004 i imao sam udes savila mi je se viljuska gdje je nabaviti i koja je cijena toga, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Bugarskoj mesto Dupnica ako se ne varam ima polovnih delova za v-strom... raspitacu se ovih dana pa ako saznam javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu se staviti stapovi tj. viljuske od nekog drugog motora samo da je fi isti i duzina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pozdravljam, imam v-stroma 650, 2004 i imao sam udes savila mi je se viljuska gdje je nabaviti i koja je cijena toga, hvala.Nove su oko 150 eura po komadu.Ako ti treba kontakt poslacu ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze posalji mi broj ovo je prva info sto sam dobio o stapovima pa cu viditi ima li opcija da se prebaci do BIH, uglavnom hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 16, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, juce ustanovim da mi fali donji imbus sraf koji drzi plastiku sa desne strane i usrafljuje se u hladnjak i stitnik hladnjaka...... da li neko zna dimenzije tog imbusa, dal da ga jurim sam ili da odem u servis ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Izvadi taj sa leve strane i ponesi kao uzorak ,isti su.Mada sumnjam da ces naci negde,sem u moto servisima.Imas kod Joce Profimoto,oko 400-500 din/komad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 16, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan drugari, juce ustanovim da mi fali donji imbus sraf koji drzi plastiku sa desne strane i usrafljuje se u hladnjak i stitnik hladnjaka...... da li neko zna dimenzije tog imbusa, dal da ga jurim sam ili da odem u servis ?? daj idi u prodavnicu šrafova i nađi odgovarajući za 10-20 din...Nemoj plaćati šraf 500din čoveče, kao da mora biti identičan onome na drugoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari, juce ustanovim da mi fali donji imbus sraf koji drzi plastiku sa desne strane i usrafljuje se u hladnjak i stitnik hladnjaka...... da li neko zna dimenzije tog imbusa, dal da ga jurim sam ili da odem u servis ?? daj idi u prodavnicu šrafova i nađi odgovarajući za 10-20 din...Nemoj plaćati šraf 500din čoveče, kao da mora biti identičan onome na drugoj strani... Pitans je u pravu. Idi kupi u prodavnoci srafova, ako nemaju isti oblik. Kupis dva iste duzine i glava da bude problizna originalnoj, zasrafis i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma najeftinije mu je da veže plastiku sa parčetom žice,ne košta ništa ,po mogućstvu neka rdjava Nikad nisam razumeo to budženje,kao da košta milione.Sledeći put neka stavi neki treći šraf i tako ukrug,dok ne kompletira od svake vrste po jedan A možda sam i ja lud,dadoh pre neki dan 10 eura za 3 plastične žabice,jer volim da je sve original i fabrički i alergičan sam na to svaštarenje,al to sam samo ja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 16, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Improvizacija je majka zajeba ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 16, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da vezem kanapom, zatim zalepim OHO lepkom a onda uvijem lastizom i to onim za babske gace(taj drzi najbolje)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...