Milanezi 2602 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog utorka Moj nije video ni sunca ni meseca od kraja oktobra.Budim ga tek u martu da mu se odradi veliki servis i zamena guma,pa u novu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 29, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A zima ubi, da. Kukam, a ne bi trebalo, proslog utorka sam smestio motor na spavanje. Blago tebi, ja sam poslednji put vozio krajem novembra. Evo od LEDova šta sam našao: Ove su pravljene baš za motor i super im je kačenje za crash bar: http://dx.com/p/m1306-cree-xm-l-u2-30w-1000lm-waterproof-white-light-car-led-bulb-black-247029#.UuljTvtAPip A ove su mi interesantne jer sam već viđao da su ih Stromeri stavljali ispod originalnih farova: http://dx.com/p/20w-1200lm-6000k-led-white-car-daytime-running-lights-2-pcs-213717#.UulRN_tAPio Ajde ljudi, a šta je sa forkbrace i crossbarom? Neki predlog? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Evo: 25 novembra sam ga odvezao da prezimi: ... ali brzo sam ga izvukao, jer krenulo ono nenormalno toplo vreme. Vozio sam manje-vise svakodnevno sve do, eto, pre neki dan. Gume sam uzeo odmah kada mi je stigao motor, u martu. Mnogo km, mnogo autoputa tako da je ucetvrtastila, pa cu i ja morati da menjam, ali ne odmah. Gledacu da uzmem ili novog Metz Tourance Next http://www.revzilla....ance-next-tires (sada EXP). Ali ne odmah, ova je jos ok i planiram negde da zapucam u aprilu, isto uglavnom autoputem, na jug. Pa da ovo sto imam potrosim do kraja. Da, moracu da promenim i oko hladnjaka ulja nesto, vlazi mi crevo. Tako mi je dosao. Cujem da im je, Stromovima i SV, to osetljiva tacka i da preterano zatezanje najcesche pravi taj problem. Kazu, doduse, i ono ocigledno: hladnjak ulja sa periferijom je zaista izlozen otpacima sa puta. Kako god, frka mi je da ne procuri negde ozbiljno na putu, pa da nagrabusim. To je jedino za ovih 15.000 km (33-48k). Volim ovaj motor! Dejane, apropo forkbrace, opet mislim da je nepotrebno. Nisam stekao utisak da je tu ista zvanjkavo dalje od onoga sto se i inace moze ocekivati od takvog motora. Crossbar i ja zelim da stavim, zgodniji (mi izgleda) je za GPS od volana ili onog mounta iza vetrobrana. To mi je daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi, a šta je sa forkbrace i crossbarom? Neki predlog? Ja ti ne savetujem da ih staviš na kreš bar.To je osetljivo mesto i pri najmanjem padu možeš da se pozdraviš sa njima.Tu ima i najviše vibracija pa nepovoljno utiče na vek sijalica. Ja ću ove uzeti za sebe http://www.ebay.com/...7862fc6&vxp=mtr Montiraću ih ispod farova ,na onu plastiku kod štapova. Šta će ti crossbar? To imaš u Louisu,košta oko 20 evra.Jedino ako ćeš na njega da kačiš kameru ili tako nešto. Evo: 25 novembra sam ga odvezao da prezimi: ... ali brzo sam ga izvukao, jer krenulo ono nenormalno toplo vreme. Vozio sam manje-vise svakodnevno sve do, eto, pre neki dan. Gume sam uzeo odmah kada mi je stigao motor, u martu. Mnogo km, mnogo autoputa tako da je ucetvrtastila, pa cu i ja morati da menjam, ali ne odmah. Gledacu da uzmem ili novog Metz Tourance Next http://www.revzilla....ance-next-tires (sada EXP). Ali ne odmah, ova je jos ok i planiram negde da zapucam u aprilu, isto uglavnom autoputem, na jug. Pa da ovo sto imam potrosim do kraja. Da, moracu da promenim i oko hladnjaka ulja nesto, vlazi mi crevo. Tako mi je dosao. Cujem da im je, Stromovima i SV, to osetljiva tacka i da preterano zatezanje najcesche pravi taj problem. Kazu, doduse, i ono ocigledno: hladnjak ulja sa periferijom je zaista izlozen otpacima sa puta. Kako god, frka mi je da ne procuri negde ozbiljno na putu, pa da nagrabusim. To je jedino za ovih 15.000 km (33-48k). Volim ovaj motor! Negde sam pročitao da treba malo da se pritegne to crevo i da prestaje curkanje. Možda se sretnemo negde na jugu u aprilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam savet da aprolutno ne dotezem. Ima dana da vidimo kakvi su planovi. Padaju mi na pamet za Uskrs Kavala/Tasos, Atina i Istanbul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam savet da aprolutno ne dotezem. Ima dana da vidimo kakvi su planovi. Padaju mi na pamet za Uskrs Kavala/Tasos, Atina i Istanbul. Lepi planovi. Od 20-22 juna se održava skup stromera na Ohridu.Valjalo bi da bude bar neko od nasih iz Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Januar 30, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Forkbrace je dobra stvar,samo je problem što to parče metala košta 80US$. + poštarina + carina. Mesecima je bila priča u ovoj temi da se nabavi jedan kom i na osnovi njega naprave svim zainteresovanim. I na kraju ništa nije bilo. Nije to stavka bez koje se ne može. Sipaj gorivo i vozi. Napomena: ako ipak nađeš ili saznaš ko ima forkbrace...razlikuju se za 650 i 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege iz sekte... Da li ima negde da se pazari ovaj crni plasticni stitnik na ramu, a da nije u suzukiju gde je par 50 eur?...slika dole... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, treba mi par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 19, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druže, mislim da bi ti jeftinije izašlo da ti se uradi od one 3d karbon folije, izreže i zalepi. Ako ti to radi posao, mogu da ti pošaljem pripremu za štampu u corelu, preuzeto od kolega sa Hrvatskog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege iz sekte... Da li ima negde da se pazari ovaj crni plasticni stitnik na ramu, a da nije u suzukiju gde je par 50 eur?...slika dole... Hvala! 18 eura-komad u Balosavi,kupio ja prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 19, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ovih dana igrao sa nosačem za GPS, kameru i slično. Ideja je da mi bude u vidnom polju, iznad instrument table i da ima šipku na koju bih mogao da nakačim svašta-nešto. U dodatku, malo slika kako model izgleda, i na kraju tehnički crtež sa merama. Model je isproban u vožnji, i iako je od kartona, problem vibracija je umnogome rešen. Jedino što je vibriralo su ova krilca, ali, provlačenjem i fiksiranjem alu šipke, mislim da će i taj problem biti rešen. Zamisao je svakako da se ispod ove treće nožice postavi neka guma ili sunđerčić, kako se ne bi grebala instrument tabla i kako bi se dodatno amortizovale vibracije. Takođe, ovako konstruisan nosač je podesiv za sve položaje vizira (sem ukoliko nemate madstad konzolu). Modifikovani nosac GPSa.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 23, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Stromasi, Povela se ideja u temi o nabavci moto guma, pa ako se skupi dovoljno nas da kupi po set Anakee 3 (dimenzije za Stroma) mozemo da dobijemo popust na kolicinu. Ako ima zainteresovanih, evo teme: http://forum.bjbiker...ost__p__1603657 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 23, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Napokon i ja da uradim nesto pametno za zajednicu. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam vec kupio gume prikljucio bih se akciji. Video sam cenu za dva seta u Grofovoj temi i odlicna je cena. Ako bude jos vise spustio na vecu kolicinu onda je to premija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, sto ne ispade ovo ranije, sad jedino da se pazare pa da cekaju da ove sto imam odu u penziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace drugari ima li ko preporuku za plocice prednjih diskova? Trebao bi to pre pocetka sezone da sredim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li neko iskustva na svom motoru, od 650ccm, sa auspusima iz Ade? Koliko para izadje, jel valja zvuk, kakva je potrosnja, da li moze i fabricki da se vraca po potrebi i neka slicica ako moze? Nesto se razmisljam... Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Druže, mislim da bi ti jeftinije izašlo da ti se uradi od one 3d karbon folije, izreže i zalepi. Ako ti to radi posao, mogu da ti pošaljem pripremu za štampu u corelu, preuzeto od kolega sa Hrvatskog foruma. Hvala na predlogu ali porucio sam iz Balosave u obliku gume.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao prilike da vozi naizmenicno Anakee 3 i Trail Attack 2? Najvise me interesuje voznja po kisi i mokrom asvaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Inace drugari ima li ko preporuku za plocice prednjih diskova? Trebao bi to pre pocetka sezone da sredim. I meni trebaju zadnje pa se dvoumim sta da kupim, ove sto su trenuto na motoru koce kada stanem petom na papucicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Mile ne moze bolje nije to TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mile ne moze bolje nije to TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li neko iskustva na svom motoru, od 650ccm, sa auspusima iz Ade? Koliko para izadje, jel valja zvuk, kakva je potrosnja, da li moze i fabricki da se vraca po potrebi i neka slicica ako moze? Nesto se razmisljam... Fala Imam Robertov auspuh, lično sam oduševljen i mislim da vredi svake pare(evro centa) Originalni auspuh se može vratiti u svakom trenutku, ništa nije menjano na samoj grani. Vidim da si iz BG-a, lako ćemo se dogovoriti, ako te zanima da ga vidiš i čiješ uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li neko iskustva na svom motoru, od 650ccm, sa auspusima iz Ade? Koliko para izadje, jel valja zvuk, kakva je potrosnja, da li moze i fabricki da se vraca po potrebi i neka slicica ako moze? Nesto se razmisljam... Fala Imam Robertov auspuh, lično sam oduševljen i mislim da vredi svake pare(evro centa) Originalni auspuh se može vratiti u svakom trenutku, ništa nije menjano na samoj grani. Vidim da si iz BG-a, lako ćemo se dogovoriti, ako te zanima da ga vidiš i čiješ uživo. Cena je, ako se dobro sećam, sa DB killerom bila 130 eura. Kačim i neku fotku, samo da je nađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...