jboban 412 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je iz 2009, ABS, prvi dan sam izgubio ključ, otisao do pijace i odmah odradio rezervni, nema čipa na Stromu, možeš bilo koji, samo da se složi šara koja ide u bravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavaj čoveka, otkad' se na pijaci prave ključevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za informaciju, sad jos po neko pitanje, kod primerka koji sam gledao kada radi na leru, prilikom stiskanja i pustanja kvacila blago se promeni zvuk, na prosloj hondi to je bilo normalno, ne znam za Suzuki. Inace menjac radi kao sat.Takodje i za bravicu volana malo zapinje i mira da se nadje pravi polozaj kljuca da bi se dao kontakt, nije tesko, ja sam lako palio. Ali pitam vas iskusnije, da li je ovo znak skorog otkaza brave ili moze da se servisira lli mozda podmaze?Inace motor mi se jako svideo kako radi i pogotovo kako se vozi. Prosli motor mi je bio CBF 600S iz 2004 i mislio sam da ce sve posle Honde biti grubo itd ali Strom me uverio u suprotno. Zagrejan sam da ga kupim pa otud i pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je to za stiskanje i puštanje kvačila da promeni malo zvuk. I normalno je da bravica zapinje, može malo da se podmaže. Daj neku fotku ili link da ga vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tako zapinjao ključ jer je bio delimično istrošen. Od rezervnog sam napravio kopiju i sad oba rade dobro.P.S. Ključevi se zaista mogu napraviti na pijaci, ali ne zelenoj nego u ključarskoj radnji koja često tu bude pored drugih malih radnjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Kalenic pijaci radio, pored mlečnih proizvoda je bio ključar davne 2009 A bravica treba samo da se malo nastimuje i da ceo motor kao orkestar peva pesmu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, evo linka od oglasa.Iz nekog razloga je ofarban rezervoar i prednji blatobran u mat boju, sve ostalo izgleda vise nego ok. Uzivo je dosta bolji utisak.http://www.polovniautomobili.com/motori/10699398/suzuki-vstrom650Ove dve slike sam ja slikao danas. Inace motor se ne vozi od prosle godine od Jula, tada mu je istekla registracija. Nisam neki strucnjak ali sem tog farbanog sve je u odlicnom stanju.Neko misljenje iskusnijih kolega bi mi dobro doslo.Prodavac deluje iskreno i covek na mestu skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 21, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I meni bravica s vremena na vreme teže ide, i tad dobije malo kontakt spreja ili wd-a i opet radi kao sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su muljave i nisu od koristi , ima onih koji farbaju motor posle sređivanja posledica udesa, a ima onih koji žele da motoru daju neki lični pečat, a sem boje sređuju i druge stvari, to je boleS neizleciva kojoj kraja nema. Vidim da prodavac prodaje i neki auto koji je star 15 godina ali izgleda kao nov, spreman za prodaju i slike su vrhunske, svaki detalj se vidi što mene lično odbija od ovakvog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je takodje neobicno sto je slikano losom kamerom ili telefonom a uzivo izgleda bas dobro, nema sta da se krije bar na prvi pogled. Svakako cu biti oprezan, moram pre odluke pogledati jos par motora koji su mi interesantni.Hvala za misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan A sto nije ofarbao i zadnje plastike, jel ponestalo farbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje, coveka kaze da ga je takvog kupio... Takodje je interesantan detalj da je sa felni delimicno skinuta boja, nisam video da postoje takve fabricke. Covek je vlasnik 3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan E sad, izgleda da je ipak postojala ta kolor sema za model 2008, i to bas sa sjajnim zadnjim plastikama. Ako ga budem opet gledao povescu nekog iskusnijeg od mene, nema mi druge.Hvala jos jednom svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 22, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upisem kao novi clan u porodici V Strom Od subote vlasnik sam Suzuki V Strom DL 650 2004. godiste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Draki, srećan ti bio i dobro te poslužio V Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 22, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Guliver je napisao: Draki, srećan ti bio i dobro te poslužio V Strom. Hvala, svi kazu da cu sad da osjetim pravo uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, draki je napisao: Evo da se i ja upisem kao novi clan u porodici V Strom Od subote vlasnik sam Suzuki V Strom DL 650 2004. godiste Srećan ti bio V Strom i da te lepo služi... Odličan izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, draki je napisao: Hvala, svi kazu da cu sad da osjetim pravo uzivanje Neka je srecan i da se slatko navozas !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ključ je bez čipa, može da se napravi bilo gde. Wd ili pidmazivači su preporučljivi, inače kod svakog Stroma: ključ ka sebi - pa okrenuti. Zašto je boja ovakva ili onakva... Bitno je da je motor ispravan i da ti se sviđa, naravno. Naravno pitanja "zašto" te čekaju i pri budućoj prodaji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 22, 2018 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom, ceka te udobna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Em Strom, em beli, svaka čast na izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 23, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam kolege Nadam se skorom druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.1.2018. at 7:00, draki je napisao: Evo da se i ja upisem kao novi clan u porodici V Strom Od subote vlasnik sam Suzuki V Strom DL 650 2004. godiste Neka je srecan i da ga zdravo vozis !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko ima na prodaju dobar Strom 650, od 2006 pa na dalje, ja trazim neki ocuvan i odrzavan primerak.0603360350, ili ovde na PPPozdrav, Borko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...