Aca Strom 134 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ispod vizira na crnoj plastici imaš mesta tačno za nalepnicu. Ja lepim nalepnicu preko nalepnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To sam već razmatrao kao najbolju opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 29, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja napravio plocicu od inoxa i navrnuo na viljusku ima jedno slobodno mesto na cizmi za vijak valjda tu kace ono macije oko za amerikance..... evo slicisca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li tu prska voda i blato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih lepim na ramu ispod rezervoara levo ili desno imaš ravnu površinu, ali prvo zalepim na foliju onu sto se koristi za ispis reklama pa onda nju lepim, skida se u jednom potezu, mislim da može i na plastične delove da se skine bez oštećenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 29, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na stromu bila ispod vizira na plastici, mislim da je najbolje mesto. Nije upadljivo i ne ruzi motor. Na ostalim motorima su mi stojale na prednjem stapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 29, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Na viziru uvek pa i sada...nit smeta a lako se skine uz malo zagrevanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 30, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio da je prljava nikad mada ima providnu foliju preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Februar 1, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne lepim nigde! I jos nijednu primedbu na to nisam imao od bezbednosnih organa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čista sreća, ali nije po zakonu. Ja ću je zalepiti na crnu plastiku, iza donjeg dela vizira. Lako se skida, vizir je štiti, a na vidnom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne lepim nigde! I jos nijednu primedbu na to nisam imao od bezbednosnih organa!takodjestoji u futrolici uz saobracajnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 1, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskstva sa montazom "ralice" sa 1000 na 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13057 Napisano Februar 1, 2016 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Merkam vam sektu kao alternativu GS-u, ajd' pa tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 1, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije da mracim ali :)Ti znas da sam ja pobegao iz te sekte i seo na Gs a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridruzim ekipi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 6, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Sta si pazario Marko? Ljudi gde kupujete kocione plocice za nase Stromove? 650cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 650 L2,bese u oglasu pre neki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan 650 L2,bese u oglasu pre neki dan Ti si mi ga oteo dakle :-). Preko reda :-) nek ti je sa srecom, tebi je bio sudjen ocigledno ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 650 L2,bese u oglasu pre neki danTi si mi ga oteo dakle :-). Preko reda :-) nek ti je sa srecom, tebi je bio sudjen ocigledno ;-) Dok se vi premisljate ja se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se premisljao,kako god, neka je sa srecom :-) mozda na kraju pazarim i novog ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno.Samo da je sto vise motora. Nego jel ima neko ugradjena Givi svetla za maglu? Crkla mi je sijalica,gde mogu da kupim? Sijalica ide u kompletu sa kablom. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 9, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica kupljena.Sledi auspuh.Da li je neko menjao fabricki izduv i kako je resen problem da se moze vratiti fabricki izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju novi aluminijumski skid plate za dl650 od onog lika iz grčke, cena ista ko i tamo 110 eura http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-650-v-strom/centerstand650-54-55-info.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Večeras iskoristim toplije vreme i napravim krug. Međutim, primetio sam da prilikom prebacivanja brzine u veću, uz korišćenje kvačila, na kratko mi blicne dugo svetlo Primetio sam to po plavom indikatoru na instrument tabli i po svetlu napred. Ne dešava se uvek, ali koliko sam zapazio samo kad idem u višu, a nikad kad idem u nižu. Šta može biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...