KKristijan 21 Napisano Decembar 13 U prolazu, 24 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neka prolete dani do utorka sto pre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Decembar 13 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/4/2024 at 9:08 PM, Motorcyclist said: Vstrom 650xt ko nista, samo da imam kesa. Ne bih se mnogo dvoumio i trazio sta uzeti. Zategni kredu kao i mi ostali U aprilu 2020. dok su svi oko mene po radnjama vijali kvasac i WC papir ja sam digao kredit, usao u salon i izvezao nov motor. Ispunio sebi jednu od najvecih zelja jer naravno samo jednom se zivi. Radio sam 2 posla da porodica ne bi trpela. 4 godine kasnije kredit je otplacen, na satu je 45.000 km a ja polako planiram sa Stromom put za Portugal. Zivot je lep kad covek ima muda da vija svoje snove 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Decembar 13 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi u taj Portugal. Ja sam nanisanio Gruziju bar dvadesetak dana sledeceg leta, ali ko zna sta ce se sve desiti do tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 13 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, baneBP said: Zategni kredu kao i mi ostali U aprilu 2020. dok su svi oko mene po radnjama vijali kvasac i WC papir ja sam digao kredit, usao u salon i izvezao nov motor. Ispunio sebi jednu od najvecih zelja jer naravno samo jednom se zivi. Radio sam 2 posla da porodica ne bi trpela. 4 godine kasnije kredit je otplacen, na satu je 45.000 km a ja polako planiram sa Stromom put za Portugal. Zivot je lep kad covek ima muda da vija svoje snove Planiram ali ne za stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Utorak u 22:10 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci konacno, 650 km smo zgazili ukupno, naravno pauza za rucak u kafani, celodnevna akcija. Suzuki je ostao u garazi sa Kawasakijima, nadam se da ce ga lepo prihvatiti. Odoh u krevet, pa cu sutra detaljno da ga razgledam i upoznam. Sto bi rekao moj drug Kovac - najjaci utisak u celoj prici je da sve na njemu mirise na novo. Boja uzivo je top. 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Utorak u 23:03 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Puno bezbednih i lepih kilometara da napravis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Sreda u 19:31 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Rider000 je napisao: Neka je sa srecom! Puno bezbednih i lepih kilometara da napravis! Hvala, nadam se da ce biti vremena za voznju i da cemo se sretati negde na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Sreda u 21:48 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 21 Napisano pre 21 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prikljucujem se i ja Strom klubu. Posle dve sezone na 2012 Yamaha XJ600 red je stigao i na 2015 Strom 1000. Sezona, dve pa onda idemo dalje. Od prvog dana je plan i bio menjanje raznih dok se jedan ne dokaze i zasluzi vise od toga. Da li ce to biti bas Strom, videcemo. Nakon Yamahe zvuci mi dosta "traktorski" na sta nisam navikao, ali doce to na svoje. Prvi korak - naci adekvatan zadnji kofer... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...