PAPARACO 149 Napisano Novembar 8, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo,u pomoć!!! Ostavio sam motor u ispravnom stanju pre 10 tak dana a juče da probam da upalim- šipak.Pokazuje grešku F I .Pumpa se javi ali na kratko,ne odradi ceo proces i na tabli stoji F I.Vergla ali neće da upali.Probao sam i da skinem aku na par sati ne bi li poništio grešku ali ništa .Strom je 650,2004 god Promenio Novembar 8, 2020 član PAPARACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovakohttps://youtu.be/aaRXusqcfTc How to enter FI dealer mode and obtain fault code WWW.V-STROM.CO.UK How to enter FI dealer mode and obtain fault code Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 9, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Javi šta si uradio s greškom...čisto da i mi ostali budemo u toku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kill?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bill?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Novembar 9, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Odradio sam kontrolu greške kao tip sa ovog videa.Pokazuje mi grešku C 23.E sad,šta je to,nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome bi trebalo da proveris senzor temperature usisnog vazduha, odnosno žicu i konektor na njemu. Ako se ne varam morao bi da dodjes do air box-a. Znaci skidas bocne plastike i rezervoar da bi dosao do tog konektora, i onda proveri žice.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Banjanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Odradio sam kontrolu greške kao tip sa ovog videa.Pokazuje mi grešku C 23.E sad,šta je to,nemam pojma.Dali ti se gasio motor ranije, na primer na auto putu voziš konstantan gas i kad usporavaš da se ugasiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krmco je napisao: Dali ti se gasio motor ranije, na primer na auto putu voziš konstantan gas i kad usporavaš da se ugasi Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Ne,nikad.Pre,možda godinu dana,u vožnji mi se pojavila greška F I ali bez ikakvih promena u radu motora.Kad sam posle nekog vremena stao,ugasio motor pa posle nekog vremena(dok sam popio kafu) upalio,greška nije postojala i do pre neki dan se nije palila uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dali ti se gasio motor ranije, na primer na auto putu voziš konstantan gas i kad usporavaš da se ugasiPoslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaDešavalo se meni???Ajde pomoć...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Simptomi TPS-a, da je za zamenu,Kad počne da se gasi takoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za spavanje. Nisam puno filozofirao. Motor ociscen, podignut, gume naduvane, tank pun, akumulator izvadjen. Ulje je promenjeno pre 3000 km i necu ga menjati na prolece dok ne dodje na red redovan servis (na 12k). Kazu Atila i njegov majstor nema potrebe a oni valjda znaju jer odrzavaju preko 100 Stromova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Novembar 21, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih novih boja za 2021. crna i siva su mi ok dok je bela promasaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, baneBP je napisao: Od ovih novih boja za 2021. crna i siva su mi ok dok je bela promasaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko vozi 1050XT? Iskustva, prednosti i mane u odnosu na 650XT? Razmisljam da prodam moj 650XT( 2020 kupljen kod Atile) i predjem na 1050XT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2020. at 1:21, baneBP je napisao: Vreme je za spavanje. Nisam puno filozofirao. Motor ociscen, podignut, gume naduvane, tank pun, akumulator izvadjen. Ulje je promenjeno pre 3000 km i necu ga menjati na prolece dok ne dodje na red redovan servis (na 12k). Kazu Atila i njegov majstor nema potrebe a oni valjda znaju jer odrzavaju preko 100 Stromova. Isto sam kupio kod Atile u junu 2020, prva dva servisa (zamena ulja i filtera a trebalo je i dotezanje srafova tj provera sto nije odradjeno) odradio kod njega a treci na 12k sam uradio u Eurosummar (zamena svecica, filtera vazduha,filter ulja,ulje,dotezanje srafova, dotezanje lanca,i dr.) mrzelo me iz BG da vozim do Horgosa( nije bilo bas suncano). Procitaj knjizicu deo vezan za odrzavanje(ima tabela sta se radi na koliko km). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2020. at 1:21, baneBP je napisao: Vreme je za spavanje. Nisam puno filozofirao. Motor ociscen, podignut, gume naduvane, tank pun, akumulator izvadjen. Ulje je promenjeno pre 3000 km i necu ga menjati na prolece dok ne dodje na red redovan servis (na 12k). Kazu Atila i njegov majstor nema potrebe a oni valjda znaju jer odrzavaju preko 100 Stromova. Ne moras da vadis akumulator, uredjaj Optimate 4 zakacis na akumulator i ukljucis u 220V, odrzava bateriju bez vadjenja iz motora. Optimate ili C-Tek "rade" posao, oba mozes poruciti sa Louis Mottorrad (shipping je 20 evra) ili u Motoland kupiti Optimate ili poruciti netom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio s Aliexpress-a sirenu s kompresorom, smejao sam se kao lud kad cuo kako radi a komsiluk je mislio da ide neki kamion 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Novembar 22, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Daj video da cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 22, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaahaha...Sad sam čuo...HahahahaahahaaHaahahahahhahahhahahhahahhahahPa ludilo!!!!!JajahhahahahahSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, TAZZ je napisao: Ahahahahaahaha... Sad sam čuo... Hahahahaahahaa Haahahahahhahahhahahhahahhahah Pa ludilo!!!!! Jajahhahahahah Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk pre 39 minuta, baneBP je napisao: Daj video da cujemo Ne mogu, IOS pravi extenziju koju sajt ne podrzava, kasnije cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Novembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, TAZZ je napisao: Ahahahahaahaha... Sad sam čuo... Hahahahaahahaa Haahahahahhahahhahahhahahhahah Pa ludilo!!!!! Jajahhahahahah Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk A sta kazes bas je do jaja ahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Novembar 22, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam malo pre na FB grupi Odlicno se cuje. I meni treba ovako nesto. Koliko love? Jel se steka na kabel fabricke sirene? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...