Boris C 9 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da se lepo navozaš i da te dobro služi... Srećno... Lep primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Septembar 26, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti dobar i nece da se kvari. Za sada sam zadovoljan!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima jos jednom, da li se zna kada ce biti "zatvaranje sezone" u Beogradu? I da li se I vama cini kao zanimljiv predlog da se okupimo svi sa stromovima I da odemo kao grupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja.... Mogli bi da se organizujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Goran Suzuki V Strom 650 said: Odlična ideja.... Mogli bi da se organizujemo... Samo jos datum da saznamo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ko će posle u Deda Mrazove kad se sad "pozatvarate?" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam I stavio "zatvaranje" pod navodnike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Septembar 26, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo koji povod,samo da se okupimo... Samo da nas posluži Sunčani vikend :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan cao drustvo, verujem da su male sanse al da probam... bio je do jutros oglas na polovnim automobilima za crno-belog stroma 1000 2015 godiste, covek je iz Novog Sada i vrteo se oglas vec neko vreme, hteo da zovem danas al oglasa nema. ako neko zna ko je covek, da mi da broj da vidim jel prodao ili odustao, hteo sam da se javim coveku da idem da vidim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da je, rekao bih da više nije za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krupni je napisao: cao drustvo, verujem da su male sanse al da probam... bio je do jutros oglas na polovnim automobilima za crno-belog stroma 1000 2015 godiste, covek je iz Novog Sada i vrteo se oglas vec neko vreme, hteo da zovem danas al oglasa nema. ako neko zna ko je covek, da mi da broj da vidim jel prodao ili odustao, hteo sam da se javim coveku da idem da vidim motor Hahaha,i ja se isto lomio nedelju dana,dal da pozovem ili ne.Jutros video da ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Istekao je oglas, lep strom i lepa mu cena beše. Verovatno će za dan-dva obnoviti oglas, a onda nemojte mnogo čekati nego po motor :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor se prodavao 2 meseca, verujem da ima neku falinku čim nije brzo otišao, mada koliko je za malim pomama toliko su veliki polovni ne interesantni rekao bih, stare serije velikih su imale svojih mana, trebace vremena da se novi dokaze i pokaže poput ženskog Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Milanezi je napisao: Istekao je oglas, lep strom i lepa mu cena beše. Verovatno će za dan-dva obnoviti oglas, a onda nemojte mnogo čekati nego po motor :)) Sad sam se setio da je ovaj lik prodavao i kombi traffic, vidim da i njega nema na oglasima, istekli su mu oglasi sigurno. Ja sam ga i zvao u vezi stroma i po njegovim rečima motor je kao nov, nisam išao da ga gledam pa ne znam pravo stanje. Ali se sećam da mi je rekao da je kupio kod Atile u Horgosu motor i da pitam Atilu za stanje motora. Tako da okrenite Atilu i dobićete sigurno broj telefona od vlasnika, taman se raspitate i oko motora. Ako pazari neko sa foruma, deset upola s'lukom za mene :)) I jedna lepa, zamalo pa okrugla cifra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Milanezi je napisao: Sad sam se setio da je ovaj lik prodavao i kombi traffic, vidim da i njega nema na oglasima, istekli su mu oglasi sigurno. Ja sam ga i zvao u vezi stroma i po njegovim rečima motor je kao nov, nisam išao da ga gledam pa ne znam pravo stanje. Ali se sećam da mi je rekao da je kupio kod Atile u Horgosu motor i da pitam Atilu za stanje motora. Tako da okrenite Atilu i dobićete sigurno broj telefona od vlasnika, taman se raspitate i oko motora. Ako pazari neko sa foruma, deset upola s'lukom za mene :)) I jedna lepa, zamalo pa okrugla cifra Ajde bre ne lickaj ga više nego prelazi na novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, djolji je napisao: Ajde bre ne lickaj ga više nego prelazi na novog Videćemo, dogodine možda :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Komso pa kad pregazi 50k? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, od 2016 ih skupljam, mnogo slatki kilometri Ima li kakvih novosti oko one 'iljadarke iz NS, pitam zbog ćevapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga oglas, ponovo aktivan https://www.polovniautomobili.com/motori/12303298/suzuki-dl-1000-vstrom-v-strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog pikachu-a ,posle honde nc750x i pauze od dve godine ponovo jasem ,honda je bila dobar motor ali suzana ga sisa za duzinu u svim segmentima ...Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2509 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom, odlično izgleda. Ovo je ona varijanta sa originalnim Suzuki koferima u paketu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom, odlično izgleda. Ovo je ona varijanta sa originalnim Suzuki koferima u paketu.Ne ovo su Givi aluminijumski ,naknadno sam stavio jos i airflow vizir ,crash bar i malu tank torbu od 5lПослато са SM-N950F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovo su Givi aluminijumski ,naknadno sam stavio jos i airflow vizir ,crash bar i malu tank torbu od 5lПослато са SM-N950F уз помоћ ТапатокаDaj slike da mastimo brkove , priču ostavi za putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Octobar 1, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko procedure oko teh.pregleda. Da li moze sa drugim izduvima i vizirom da se prodje tehnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...