boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Bez neke želje da kvarim ljudima uživanje u kupovini, ali brace nije lek lelujanju nego uvijanju viljuške pri opterećenju. Ko hoće to da leči, bolje da se pozabavi oprugama, uljem i štajaznam šta treba da se viljuška otvrdne, ali bez da izgubi osetljivost. A kome to treba na Stromu, taj možda bolje da razmisli o drugom motoru, barem Versysu. Uzgred, kome Strom leluja? Jao ,ne pominji samo Versysa ,što me u ranu diraš Moj leluja kao manji brod na autoputu :-) Pravio je @nik_sa015, ali nalog više ne postoji na forumu. I ja sam čitao pozitivna iskustva, na ovom i nekim stranim forumima. Slično je i sa rollbar-om na autu. Oseti se utegnutost i stabilnost. Nego, sad razmišljam nešto drugo. Izgleda da nije moguće značajnije smanjiti potrošnju struje, rasteretiti regler i poboljšati punjenje akumulatora. Od stalno aktivnih potrošača imamo prednja svetla i zadnje poziciono. Prednja se mogu zameniti Xenon-ima, sa možda tek 20W uštede i pitanjem kvaliteta jer sočiva nisu za Xenon, a zadnje poziciono je 5W pa nije neka ušteda. Ostala svetla, pokazivači pravca i stop svetlo se uključuju retko pa su beznačajne uštede. Bobane,pa šta ti planiraš da ugradiš još od potrošača kad ti je malo 400w.Ja mislim da je to sasvim dovoljno. Mislio sam na malog Versysa, jer zvrk je. Kratak, 17ice, tvrđi... To svakako, nego razmišljam o svačemu, kao što rekoh Npr. ne bi bili loši ni dodatni LED pokazivači pravca, npr. na Givi koferu i štitnicima za ruke, kao i LED stop na Givi koferu, a ne troše ništa Hehe, pa da, ide Božić! Ono što tebe greje još je lađastije od ovih naših. I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Leluja i dvaput skuplji KTM Adv 1190, eno se bune Nemci što mu je uz kofere preporučena Vmax od 130 ili 150. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mi se prividja,ti ćeš i ovoga da zajebeš Imamo ovde drugara sa više gedžeta. Javi se, Monah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jao ,ne pominji samo Versysa ,što me u ranu diraš Moj leluja kao manji brod na autoputu :-) Mislio sam na malog Versysa, jer zvrk je. Kratak, 17ice, tvrđi... Hehe, pa da, ide Božić! Ono što tebe greje još je lađastije od ovih naših. I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Leluja i dvaput skuplji KTM Adv 1190, eno se bune Nemci što mu je uz kofere preporučena Vmax od 130 ili 150. Ma neću bre malog,pa sad imam malog ,hoću i ja veLJikog Pa moram sa ženom ,neće da me pusti samog na put...a kad ona ide idu i sva 3 kofera ,mala torba,srednja torba,velika torba..neki put pomislim da se selimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 22, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Haha sta je ovaj nakacio sunce ti...kao Sputnjik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Rekoh da meni ništa ne leluja. Samo sam naišao na Fork Brace i pitam čemu to Kolko mi se prividja,ti ćeš i ovoga da zajebeš Šta je ovo? Gde je ovde 4 x 250W? Ne vidim woofer-e nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Rekoh da meni ništa ne leluja. Samo sam naišao na Fork Brace i pitam čemu to Kolko mi se prividja,ti ćeš i ovoga da zajebeš Šta je ovo? Gde je ovde 4 x 250W? Ne vidim woofer-e nigde... Nisam, Boki, na tebe mislio nego na Milanezija. Njemu leluja. Jao ,ne pominji samo Versysa ,što me u ranu diraš Moj leluja kao manji brod na autoputu :-) Mislio sam na malog Versysa, jer zvrk je. Kratak, 17ice, tvrđi... Hehe, pa da, ide Božić! Ono što tebe greje još je lađastije od ovih naših. I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Leluja i dvaput skuplji KTM Adv 1190, eno se bune Nemci što mu je uz kofere preporučena Vmax od 130 ili 150. Ma neću bre malog,pa sad imam malog ,hoću i ja veLJikog Pa moram sa ženom ,neće da me pusti samog na put...a kad ona ide idu i sva 3 kofera ,mala torba,srednja torba,velika torba..neki put pomislim da se selimo Ama, pričamo o skalamerijama tipa fork brace, primerenim sportskim motorima. A mali Versys je tome mnogo bliži od Stroma. Veliki Versys ne ide u istu rečenicu sa rečju sport. J ni ne treba da te pušta, kako bi tek sam lelujao... Dosta offa od mene, pardon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mi se prividja,ti ćeš i ovoga da zajebeš Imamo ovde drugara sa više gedžeta. Javi se, Monah! Hehe...evo i mene :-)...al' ovaj je zaboravio da ugradi i semafor...mislim nikad se ne zna...trebace...mozda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako vama ne leluja,mladi ste još ljudi Nego,evo za 2016 stižu novi colori,pored sive mat i crvene ubacili silver i crnu.Iste boje idu i za kljunaša i za običnog. Ovaj crni mi se dojmio najviše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sada, recimo, 2017. to novo ili tri godine star 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo al 'iljadu je 'iljadu :-) Za solo nov 650,a za udvoje polovan 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste pomenuli snagu... Na kojim obrtajima vozite malog Stroma, na kojim menjate brzine? U korisničkom uputstvu su date dosta male brzine, a samim tim i brojevi obrtaja, za promene brzina, npr. u 6. već na 60 km/h (strana 5-4, Shifting up schedule). Da li neko ima fabričku krivu (grafik) obrtnog momenta i snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mali Strom ima divan motorčić. Možeš ga voziti i opušteno i možeš mu zavrtati uši. Ja ga retko vrtim, tek u četrvtoj prebacim 4.5k obrtaja - ne zbog neke mantre, nego prosto lepo vuče, tr-tr-tr-tr-čevrta i tek onda trrr, peta trrrr, šesta. Nema mnogo svrhe vrteti ga mnogo dalje - ali zahteva kada je opterećen, a treba da se istrči ispred nečeg (i to je ovde mnogo puta ispričana priča). Ne opterećuj se, ali evo http://www.motorradonline.de/sixcms/media.php/11/thumbnails/Suzuki-V-Strom-Technische-Daten%20Motor.jpg.1710998.jpg PS Ovaj ('12.) ima bolje karakteristike od '07, a posebno od starijeg od toga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Po ovome izgleda optimizovan opseg 6-8k RPM. Visoko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan No hablo espanol. Ali, opet, mislim da ne treba mnogo gledati u dijagrame: ovaj motorčić se lepo vozi za malo para. Nema ABS pod nagibom, nema anti-wheelie (nije da mu treba, ali da kažem), nema modove vožnje (ni to mu ne treba uz to malo snage što ima). Velik je, svilenkast, sedneš, nakačiš prtljag i voziš daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 22, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog malog saltam do 5k kad se opusteno vozim...a pustam ga do 7-8k kad se pozelim paprike, ali retko kad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce fork brace da se nabavi za 50 dolara bilo gde, osim ako neko ne prodaje polovan sto jos nisam video. Zar mislis da bih napisao nesto, a da nisam proverio? Ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zato je bolje uvek dati kompletnu informaciju, dakle neki kontakt ili link gde se to može kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-650-v-strom/fork-brace-info.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zato je bolje uvek dati kompletnu informaciju, dakle neki kontakt ili link gde se to može kupiti. Ili pre nego sto presudis, pitas gde ima taj proizvod za tu cenu, bar to kod mene tako ide. A i kolega je postavio link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce fork brace da se nabavi za 50 dolara bilo gde, osim ako neko ne prodaje polovan sto jos nisam video. Zar mislis da bih napisao nesto, a da nisam proverio? Ccc Dok sam vozio Stroma, fork brace nije mogao da se kupi nigde za te pare, trazio sam. Ako imas neki link, postavi, bice od koristi. Ovo sto je postavio Milanezi je odlicna ponuda. Inace, moj drugar ima fork Brace na svom Stromu 650 (stari model) i po njemu je to mozda i najbolja stvar koju je stavio na motor (vozi mnogo godina i ima nekoliko motora, a Stroma koristi kao allrounder u Londonu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i za velikog stroma http://m.ebay.com/itm/Fork-Brace-suzuki-DL1000-v-strom-2003-2011-/171978145872?nav=SEARCH 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 23, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa sad ste me zagolicali sa ovim Fork brace-om pa se razmišljam dal da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite damper, gume protiv lelujanja (sa ženom pozadi!) i nešto da se bezbednije ubrzava (ovo verovatno može kod Sebe da se naruči) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa sad ste me zagolicali sa ovim Fork brace-om pa se razmišljam dal da uzmem...Ja danas naručio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 23, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa sad ste me zagolicali sa ovim Fork brace-om pa se razmišljam dal da uzmem...Ja danas naručio. verovatno ću i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...