Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 28, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj to i uzivaj. Praksa je da se na Stromu ulje sipa do sredine, nikako na maximum, a zasto...stvarno nemam pojma. Okreni Jocu telefonom i pitaj ga na koji nivo sipa ulje na Stromu kada ga menja. Mislim da ce ti odgovoriti da je to sredina, eventualno vrlo malo preko sredine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Između maximuma i minimuma kod 650-ce staje 300ml ulja.Sipaj slobodno do maximuma,ali nikako na minimum.Ja sipam Motul 5100 15w50 u zadnjih 18000km i nisam imao nikakvih problema.Stil vožnje u mnogome utiče na potrošnju ulja.Nemoj da se iživljavaš ,pa će i ulje biti na istom nivou prilikom svake zamene.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se pohvalim da sam potpuno sam uspeo da namestim bocne nosace kofera. sve je islo glatko nakon sto sam iz 100+ slojeva celofana izvukao delove motor izgleda ko bombona sa nosacima, a i racunam, ko god me vidi da imam nosace, pomislice da imam i kofere, samo ih taj dan nisam poneo nema veze i koferi ce doci na red za sezonu-dve kad skupim kesh. uhh osecam se tako sexy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo .Stavi neku sličku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da vas nesto pitam......jutros sam zamolio jednog druga da mi kupi Bardahl ulje tamo u Tosinom bunaru. Usput sam ga zamolio da mi kupi i dva HIFLO filtera HF 138 koji idu na stroma.....sad covjek mi kupi ulje ali se zbuni na filter. Zove me i kaze ovaj mi daje MF 138. Zamolim ga ja da mi da prodavca ...koji mi kaze ne ne sve u redu to je kampanja pakovanje...lalallala.. sad kazem ja ok....ali mi sjedi na glavi. Nije valjda lud da mi uvali neku domacu radinost...jer na netu sam gledao...HIFLO nema MF 138....ili ga ja ne umijem naci...sto je malo vjerovatno ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 3, 2011 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja stalno koristim Hiflo filtere i oznaka za filter ulja je definitivno HF138 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može i Mann-ov MW65 Mahle OC 574 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo je pitanje poznaje li ko tu prodavnicu i sta misli o tome jesu li oni u stanju da naprave neku glupost zarade radi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Poznajemo dobro tu prodavnicu i njen vlasnik i jedini zaposleni je naš drugar Mile. Uvek odlična iskustva sa njim tako da ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznajemo dobro tu prodavnicu i njen vlasnik i jedini zaposleni je naš drugar Mile. Uvek odlična iskustva sa njim tako da ne brini U tom slucaju Respect i hvala na info.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pali bocni koferi sa nekog luisovog snizenja ! deluju robusno i tvrdo, pravi ih Kappa pod firmom Moto Detail. imaju 44L svaki. cucnuli su na kapine nosace ko guza na nosu. moram samo da vodim racuna kad vozim, jer nikako ne mogu da ih vidim u retrovizorima, pa da se ne zajeb. i krenem da se provlacim izmedju traka sinoc sam ih provozao malo, i ne da se odma osecam nekako kurcevitije, ma idi. U stvari to sam primetio da je uvek kad primim platu jos podmazivac lanca da sredim i spreman sam za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Decembar 8, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan NEKA SLIKA KOFERA, KOFERA I MOTORA, OZNAKA, CENA, IMA LI JOS NA POPUSTU ILI JE POPUST PROSAO ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan to su ovi koferi, cena 70 eur komad http://www.louis.de/_10ce895e0b309c837a10a16f7810c3093b/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=240&list_total=16&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10025920 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Decembar 8, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Pretpostavljam da se kace na kappa i givi nosace ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da, idu na standardne kapa/givi nosace (uzeo sam nosace u pegazu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam ceo svet sa V-Stromom i Metzeler Tourance,kombinacija koja dobija. U Vladivostoku kad sam ga slao za Moskvu zeleznicom tezio je 337kg bez mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan POtrosnja ulja je normalna,pogotovo ko koristi full syntetiku jer je ulje redje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 833 Napisano Decembar 24, 2011 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigli bocni koferi iz Luisa. Ja prezadovoljan legli su ko dupe na nosu! Izgledaju lepo, od kvalitetne i jake su plastike. Marka je Moto Detail ali ih pravi Kappa i na snizenju su bili 140e oba. Na Africi sam imao Givi E45 bocne kofere, a ovi po kvalitetu ne zaostaju ni malo , jedino je sistem zakljucavanja na Giviu bio malo bolje odradjen. Evo i koje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva para prednjih i zadnjih novih guma Tubeless Metzeler Tourance EXP 110/80-19 150/70-17 Ja sam ih koristio na V-Stromu DL650 Par 220e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Decembar 29, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ponuda!! U prodavnici su nove 300e par. Imam te...stavio pre 5000km. Sve najbolje o njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam krug oko zemlje sa njima i nikad nisam imao problema Ljudi su mi pomogli i ja pomazem ljude sa tom cenom Odlična ponuda!! U prodavnici su nove 300e par. Imam te...stavio pre 5000km. Sve najbolje o njima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Podao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је још увек актуелна она мајца вишка? Или ако је неком преостала нека јави, радо би је откупио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari.zagledao sam se u jednog stroma 1000. 2002g pa me zanima kolika je registracija i da mi kazete neke detalje koje pi trebao da pogledam pri kupovini.hvala i pozdrav od cule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju original filter vazduha i Mahle filter ulja za dl 650.Filter vazduha 28 evra ,filter ulja 7 evra.Zajedno može za 30 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...