Driver023 57 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Dakle imam Hondu NSR 125, i razmisljao sam o stavljanju halogenih sijalica u prednje farove, e sad bio sam kod par elektricara koji su mi rekli da nema adapter za tu vrstu sijalica koja je na mom motoru.Zanima me da li moze tu nekako da se nabudzi ta halogena sijalica, i da li ce to izdrzati instalacija posto su halogene sijalice od vise vati nego sto je standardna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj našeg drugara Forrest Gump-a, on je nabudžio to što ti hoćeš, iako ne na istom motoru. U principu, kad budže halogene sijalice od 50-60W na skutere i to radi super, može i na tvoju ljutu mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze,ja sam na Cagivi Mito 125 imao halogene sijalice i radile su super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da stavljas sijalice od 55/60W na svoj motor jer ces ostetiti socivo fara. Znam par ljudi koji su to uradili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas predlog neki koje da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da nadjes sijalice iste jacine koje su ti sad u motoru, predpostavljam da su ti 35 w. Elektronika ce lako podneti i jace uz pomoc releja ali jace sijalice ce stetiti farovima zbog vece temparature koju proizvode. Ja sam kupio halogene od 55w i odustao sam od ugradnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa H4 sijalicamo moze biti samo ako su sociva - far plasticni.Ako nisu, ugradi slobodno sa releima i to tako da ti na kratkom radi jedan far a na dugom oba.Imaces daleko bolje svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Na Cagivi Mito nisam imao problema kad sam stavio halogene sijalice,ali je drugar na RS50 sa halogenim sijalicama uspeo da istopi i malo zatamni far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...