tomix 8 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta misliste o ovom motoru.???? Kineske je proizvodnje ali koliko vidim solidnih performansi..a uz to prihvatljiva cena od oko 3000e sa garancijom od godinu dana... P.S. Ispravka je ...Ima 20kw a ne 10kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko nesto izmedju KYMCO (Exciting-a i Grand Dink-a) i Suzuki Burgmana, mada mu je medjuosovinski razmak mali, kad sam ga ja gledao prosle godine proizvodjac je bio ITALJET Marco Polo ??? Tehnicki podaci su bili nelogicni?! Evo imas i ovde o njemu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18968.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Septembar 27, 2008 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ja nesto nemam poverenja u te proizvodjace sem kimca,mada on nije Kinez. jeste to novo i ima neku garanciju, ali mislim da je bolje za te pare kupiti npr. atlantik ili X8-X9. Ovo ne izgleda lose na slici. Prednost mu je sto ima velike tockove, lice na one sa beverly-a. Izgleda i da ima prilicno dobru zastitu od vetra. Kvalitet? Jedino sto ne znam koliko ce to da vredi posle 3 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ja nesto nemam poverenja u te proizvodjace sem kimca,mada on nije Kinez. jeste to novo i ima neku garanciju, ali mislim da je bolje za te pare kupiti npr. atlantik ili X8-X9. Ovo ne izgleda lose na slici. Prednost mu je sto ima velike tockove, lice na one sa beverly-a. Izgleda i da ima prilicno dobru zastitu od vetra. Kvalitet? Jedino sto ne znam koliko ce to da vredi posle 3 godine jok nego Amerikanac, kosoki je kosoki ako nije bademooki (odn japanac) džabe. Taj Italjet je Italijanska firma koja poput Peugeota (V-click) prodaje muda za bubrege , odn. Kineza pod drugim imenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Septembar 27, 2008 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jok nego Amerikanac, kosoki je kosoki ako nije bademooki (odn japanac) džabe. Taj Italjet je Italijanska firma koja poput Peugeota (V-click) prodaje muda za bubrege , odn. Kineza pod drugim imenom. Slazem se sa tim, ali mislim da je kimco Korejanac, a oni su pa malo kvalitetniji nego Kinezi. Hyundai je npr. medju 10 najpouzdanijih automobila. Kinezi su daleko od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ja nesto nemam poverenja u te proizvodjace sem kimca,mada on nije Kinez. jeste to novo i ima neku garanciju, ali mislim da je bolje za te pare kupiti npr. atlantik ili X8-X9. Ovo ne izgleda lose na slici. Prednost mu je sto ima velike tockove, lice na one sa beverly-a. Izgleda i da ima prilicno dobru zastitu od vetra. Kvalitet? Jedino sto ne znam koliko ce to da vredi posle 3 godine jok nego Amerikanac, kosoki je kosoki ako nije bademooki (odn japanac) džabe. Taj Italjet je Italijanska firma koja poput Peugeota (V-click) prodaje muda za bubrege , odn. Kineza pod drugim imenom. V-click? Ne znam koliko ima modela pezoa, ali devet modela proizvodi qingqi. V-klik je samo najjednostavnije zapaziti jer je identican onim maleckim kineskim skuterima. Problem je sto robu izgleda najvise prodaje geografsko poreklo u danasnje vreme, a generalno je sve made in china. Kymco nije skroz kineski, ali ni koreanski. Oni se rade u Tajvanu, bar sto se tice predtavnistva, a da li je proizvodnja jos negde to ne bih znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E zaboravih, FYM je kineska auto-moto kompanija koja je pazarila Italjet i Sachs, tako da su ustvari oni tata u toj prici. Obzirom da je ozbiljna kompanija u pitanju (bili su jedni od konkurenata za kupovinu zastave btw.) verovatno ni kvalitet nije tako los. Za te novce i ne deluje mi da je losa kupovina, doduse nisam nesto upucen u cenu skutera, ali 400cm i ostale komponente mi deluju da voze za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ..ovako ....neke trenutne cene... xciting 250 3700e nov..dok traju zalihe oko 3000e polovni 10.000+ xciting 500 4300e dok traju zalihe 3400e+ polovni 15.000km+ fym 400 2990e dok traju zalihe (bord kompjuter,digitalni sat.16" tockovi) garancija 12meseci burgman 400 2003 polovan od 2700e-3500e (noviji tip koji je presao 25.000+) malaguti madison 400 oko 2600 (2002,20.000km)... Recimo da imate taj budzet 2500-3000e i cekate kraj sezone da bi uzeli nesto povoljno... oko 400-500ccm iskljucivo maksi skuter... Neka posavetuje neko ko je imao slicnu situaciju...u svakom slucaju svaki savet je dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Томикс, а што ту куповину не помериш за пред почетак наредне сезоне? Уверен сам да ће до тада бити "нових момената". Ионако се нећеш силно навозати кад захлади. E zaboravih, FYM je kineska auto-moto kompanija koja je pazarila Italjet i Sachs, tako da su ustvari oni tata u toj prici. Obzirom da je ozbiljna kompanija u pitanju (bili su jedni od konkurenata za kupovinu zastave btw.) verovatno ni kvalitet nije tako los. Ови што су хтели да пазаре "Заставу" звали су се FAW (First Automobile Works). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ..ovako ....neke trenutne cene... xciting 250 3700e nov..dok traju zalihe oko 3000e polovni 10.000+ xciting 500 4300e dok traju zalihe 3400e+ polovni 15.000km+ Neka posavetuje neko ko je imao slicnu situaciju...u svakom slucaju svaki savet je dobrodosao... Gde nadje ove cene za Kymca ???Na sajtu uvoznika pise: Exciting 250..........4020 evra 500.........5020 evra, popusta ima al za druge modele, ovi se ne pominju. Inace KYMCO je sa Tajvana (bivsi ogranak HONDA-e, od skora prave agregate i za BMW-a), a garanciju daju 25 meseci al su im uvoznici iz NS-a i oba dilera u BG-u za zestoko izbegavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Томикс, а што ту куповину не помериш за пред почетак наредне сезоне? Уверен сам да ће до тада бити "нових момената". Ионако се нећеш силно навозати кад захлади. E zaboravih, FYM je kineska auto-moto kompanija koja je pazarila Italjet i Sachs, tako da su ustvari oni tata u toj prici. Obzirom da je ozbiljna kompanija u pitanju (bili su jedni od konkurenata za kupovinu zastave btw.) verovatno ni kvalitet nije tako los. Ови што су хтели да пазаре "Заставу" звали су се FAW (First Automobile Works). Onda sam ja tu nesto pomesao, mada sam prilicno siguran da sam negde nasao da proizvode i automobile. Nego ionako nije previse bitan podatak za kupovinu skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan kymco...nemaju zvanicnu rasprodaju....ali kada pozoves i pitas imaju...mozda vec i nemaju na stanju..ostalo je svega nekoliko komada..za ovu god... sledece godine dolazi xciting 300i sa direktnim ubrizgavanjem...tako da ce to biti nesto izmedju...250 i 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan kymco...nemaju zvanicnu rasprodaju....ali kada pozoves i pitas imaju...mozda vec i nemaju na stanju..ostalo je svega nekoliko komada..za ovu god... sledece godine dolazi xciting 300i sa direktnim ubrizgavanjem...tako da ce to biti nesto izmedju...250 i 500 Ja ih zvao danas i kazu da uopste ne razmisljaju u uvozu 300i,kazu debili da im se ne isplati, a o popustu na Excitinge ni reci ???A isti sam odgovor dobio i pre 2 nedelje kad sam ih pitao zasto se samo u Srbiji jos prodaju modeli sa karburatorom i kad ce da uvezu 300i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ..Pa nije mi u interesu za zavlacim ljude ovde i sebe ujedno...zvao sam KDM beograd i Milano doo NS..imali su jos par komada 5-6 pre 3 dana... Inace ovaj Fym 400 je 2990e...takodje ne pise na sajtu..ali preko telefona ista prica...a ima u u novinama..Blicu..npr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni mislio da ti zavlacis nego su i KDM i MILANO toliko nenormalni da ocigledno daju razlicite informacije za cene svojih vozila ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...