Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 12, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i zavrsena moja Kawa(bar sto se sminke tice). ostala su jos kojekakva stelovanja, ali cini mi se da cu ipak da je prodam takvu. Evo koja slika pa uzivajte: Evo i mene malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je! Odlicno je! Samo nista vise ne cackaj, to je to! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Praviša, èestitam, motor izgleda odlièno. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali cini mi se da cu ipak da je prodam takvu. Pa gde sada da je prodajes?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Pa gde sada da je prodajes?? Pa Majstor Kvarisa je to, sada ce da nadje novu zrtvu da je rasklopi :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa klasika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 12, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Al ga je opravio - svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 14, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan stavicu vam za koji dan is sliku kako je izgledala kada sam je kupio jesenas. Sto se tice ostalih stvari na motoru, sinoc dok sam ga palio, video sam sta mi prekida i drnda a nije karburator. Ceo ventil dekl mi sija od varnica sa kapica i kablova. E sad cu da mu......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 16, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan a prodaje se!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Toliko rada i truda da bi ga prodao? :roll: U svakom slucaju super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 17, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ovako nije sijao moj motor kad sam ga raspakovao... kako sija oci vadi i, koliko ce nekog junaka da kosta ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 18, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Soma i dve stotine evara. Ostalo je jos malo da se ceprka, ali sam potpuno finansijski iscrpljen. Potrebni su novi kablovi, svecice mi danas stizu, a stelovanje karburatora kod nekoga ko STVARNO zna to da uradi bi bilo krajnje potrebno. Pravo da vam kazem, malo sam se umorio od sredjivanja, ulepsavanja, popravljanja..... samo se jos vozio nisam . Nadam se da cu od dobijenog novca moci da kupim nesto malo mladje. No ako neko daje gs500e za kawu, odma se menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...