mrle 8660 Napisano April 16, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijem pre dva sata na poklon od druga dve sirene, horne. Pošto je meni sirena ispala ili je neko negde skinuo, rešimo da tako na ulici pri primopredaji probamo. I neće da sviraju, samo se čuje zvuk "klik" kada dobiju napon i drug kaže da se pomeri (najverovatnije) membrana. Znači pored tog zvuka, mrdne se i fizički. Šta da uradim da bi proradila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano April 16, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 16, 2021 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je pretegnuta, to se moze stelovati onim sraficem koji se vidi na poledjini, desno od centralnog srafa, oiviceno crnom plastikom. Probaj: odvrni ili zavrni par krugova pa prikljuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, mrle je napisao: Dobijem pre dva sata na poklon od druga dve sirene, horne. Pošto je meni sirena ispala ili je neko negde skinuo, rešimo da tako na ulici pri primopredaji probamo. I neće da sviraju, samo se čuje zvuk "klik" kada dobiju napon i drug kaže da se pomeri (najverovatnije) membrana. Znači pored tog zvuka, mrdne se i fizički. Šta da uradim da bi proradila? Slab je napon akumulatora. Probaj sa upaljenim motorom... Imao sam isti problem sa takvim sVirenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Taj pomenuti šrafčić bi mogao rešiti problem... Posle rešavanja se problem i dalje može javiti više puta, a onda ponoviti postupak. I tako sve dok ne odsvira svoje. Potrošna je to roba isto kao gume i ostalo...Ja sam imao taj problem (tj. i dalje imam) na 1 motoru. Dok je trajalo, trajalo, a sad stoji pa me mrzelo da menjam. Ali menjaću sad još neke stvari na istom pa ni sirena neće biti izostavljena...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8395 Napisano April 16, 2021 Solo Rider, 3214 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako proradi..............obavezno poveži preko releja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 16, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mora da radi ako nije zardjala unutra, povezi malo debljim zicama, bar 2.5 mm2 direktno na akumulator. Ako samo klakne, vrti taj mali sraf dok ne proradi. Ne zaboravi posle da zalepis necim taj srafic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 16, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drug, ja iste takve pazario za moj motorin, obradovao se ko malo dete kako se čule, ali se slično dešavalo i kod mene, kao da nisu dobijale dovoljno struje da rade normalno... Rajko mi preporučio da stavimo jače žice, da bi to rešilo problem. Na kraju sam skinuo jednu i ostavio onu drugu i sad radi kao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 17, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisi imao dovoljno struje za obe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8395 Napisano April 17, 2021 Solo Rider, 3214 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisi imao dovoljno struje za obe Pa ako nema struje za sirenu onda je Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano April 17, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nov mi je aku, regler uradio Žika. Probao sam obe odvojeno. Onaj šrafić je fiksna plastika. Sada ću da probam kablovima na aku auta. Probaću klještima da vrtim šrafić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Prvo probaj direktno na akumulator, posle na kontakte za sirenu. I na kraju tek fiksiraš. Nekim sirenama se dosta smanji jačina zvuka ako su previše "tvrdo" fiksirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano April 17, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pobudio ih obe sa aku auta. Sada sviraju i na kontakt kada su na motoru ok (tiše). Kad je upaljen, jače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...