alamunja 2721 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2721 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Es ist ein schönsten helmSent from my FRD-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2721 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan I ne bila lepa za 55 radnih sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Nema se sta više reći , svaka čast!! Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 14, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Nego sto ne napises da se zovex ALEX ili sto ti na kacigi ne pise alamunja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2721 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Aleks je vlasnik kacige, a ne zna da farba, pa sam ja morao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Farbach. Verujem da si ovo ti i drago mi je što si opet na forumu. Obožavao sam tvoje radove, a pre svega tvoje uopštene postove o svemu i svačemu. Zaista su me oduševljavali tvoji pogledi na životnu filozofiju, geopolitiku i svašta nešto. Bila je čak i tema sa kompilacijom tvojih izjava i imao sam je na bookmark-u. Uključi se koliko možeš više na forum. Siguran sam da mnogo ljudi voli tvoje postove. Ja više voajerišem po forumu, a ne pišem ništa, pa možda nisam baš ja taj koji bi te trebao moliti da pišeš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2721 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je novo vreme i novi ljudi. Nisam vario ni stara vremena, a ne ova najnovija. Vise sam za ilegalu i voajerisanje, kako kazes. Izgleda da je problem u satu. Moj sat ima 12 podeoka. Velika kazaljka broji mesece, mala godine. Musterije uglavnom imaju one histericne satove sto broje minute. Kaze zakasnio si. Kako zakasnio kada se nije ni pomerila. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ovo je odgovor u tvom stilu koji obožavam. Neću više da te hvalim. Pomisliće ljudi svašta. Ima danas raznih nastranosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...