ElvisCPI 16 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa skuterom 2t 50ccm, bila gljiva na njemu i nikako nisam mogao ustelovati karb, medjutim sad sam stavio kutiju vazduha i nije htio upaliti dok nisam začepio dovod zraka rukom, otišao provozati ga, išao pun gas i kroz 2 min vožnje samo se ugasi i neće više da upali samo na sekundu upali i prestane, uzmem vakum crijevo i da navučem gorivo prazan karb do dna i kad navučem opet ide isto tako 2min i ugasi se, a ujutru kad ga palim curi gorivo ispod njega a teško pali skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Posto je bila gljiva,probaj da skines karburator i ocistis (pre toga probaj da nadjes set za reparaciju-dizne,dihtung,iglicasti ventil),posto je sigurno zaprljan,a bilo bi jos bolje da ocistis i rezervoar,produvas creva,filter goriva da zamenis obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ElvisCPI 16 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da ima negdje fals zrak da i to pogledam jer on isto kao da ne povuče goriva u karb nikakoo, a pokušat ću i taj set za reparaciju naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ElvisCPI 16 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan I u njemu je trenutno dizna 67, sad ne znam jel prevelika za 50cc sa kutijom fabričkom, jer je bila stavljena kad je gljiva bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 12, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam da li je to fabricka ili prevelika,moraces da izguglas po netu. Ali znaj da bilo koja promena na kraburatoru,ti moras da ga ustelujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 12, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ElvisCPI je napisao: Jel moguće da ima negdje fals zrak da i to pogledam jer on isto kao da ne povuče goriva u karb nikakoo, a pokušat ću i taj set za reparaciju naći Moras da proveris da li su ti SVA creva cela,da nisu ispucala,ako jesu zameni oabvezno. I najmanja rupica manja i od 1mm ume da napravi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 187 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ima onu malu rupu na čepu rezervoara odn da li je možda zapušena. Mora imati odušak jer inače napravi vakum i ne ide gorivo u karb. Mene je to jednom mučilo i čim sam rupu produvao sve bilo normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...