ndukan 0 Napisano April 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Uzice Motocikl: Yamaha XJ6 Naked 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav, nadam se da ovde možemo podeliti iskustva. Mene trenutno zanima bolja zaštita od vetra jer je moja visost naked... pa me zanima da li ima još neko ko je išao na duže ture i da li je dodavao vizir. Ja sam naručio od Plarrner-a ali za diversion, pa ne znam da li će da paše?? Ustvari, voleo bih da stavim ceo oklop kao diversion... Ima li neko ideju da li je to izvodljivo? Promenio April 9, 2021 član ndukan greske u kucanju nekih slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 9, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ndukan 0 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Uzice Motocikl: Yamaha XJ6 Naked 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vizir rešen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...