Boba 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, zovem se Sloba a svi me uglavnom znaju kao Boba. Sa NBG-a sam. Od proslog leta vozim skutercic i svideo mi se taj osecaj na dva tocka pa sam pre pet dana kupio apriliu od 125cc da na njoj polazem za A. Sve u svemu zelja mi je da na prolece kad dodje lepse vreme i ja odradim nesto ozbiljnije pa put pod noge, da se voze ture po Srbiji a i sire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde su slike Aprilije? Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,dobro nam dosao,,,aj polazi za a pa da se svi lepo vozimo.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad da se prijavis ;D Bice od tebe Motoras jednog dana ;D Sve sto te zanima pitaj, uvek ima neko da ti odgovori ;D Cujemo se i vidimo pre nego sto odem za Kotor. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]Pozdrav , imenjače i dobrodošao[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Slobo i samo lagano i opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao!!!let there be brotherhood!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 26, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje vas nasoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANE-TL1000r 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel-Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi i dobro dosao samo pamet u glavu hladna glava i mirna ruka...to je teorija ali praksa je malo malo drugcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_NS 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Avijacija Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...