acim 766 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima novi agregat koji je 59mm kraći nego na K7/K8, tako da je stavljena duža zadnja viljušku, mada je međuosovinsko rastojanje skraćeno na 1405mm (za 10mm). http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/september/22-28/sep2508-gsxr1000-official-pictures-released/ Dakle, i Suzuki je smanjio motor, mada izgleda divno, osim auspuha, ali to se da promeniti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Ne zato sto je lep, vec zato sto nije ruzan! Primetio sam da su novi motor nekako, hm, manje lepi od modeli koji zamenjuju (cast izuzetcima), Suzuki GSX-R nikad nje bio motor koji izaziva :o WoW reakciju, ali nije bio ni najgori. I dalje mislim da je to naj user-friendly (koliko moze biti) hiljadarka, i svakako bi bio moj izbor. A, da, svidja mi je i ova boja, a auspuhe bi i ovako zamenio Akrap hexagon (il kako se vec zove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lep ali izduv je ocajan. U svakom slucaju nije najruzniji zato sto je najruzniji GSXR750 k7 i GSF 650 k8. Juuu, pa to Maki vozi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2779 Napisano Septembar 25, 2008 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan far je odvratan ovo ostalo i nije lose,sve su kraci i kraci iz godine u godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se generalno svidja mada moram se sloziti da je izduv malo ugly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, kao da ih za patuljke prave. Pa kako da se ja sa 194 i 117 kg smestim na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan GSXR je bio i ostao, koliko god da je ruzan to je GSXR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Joooj opet 2 auspuha...I TO RUZNAAAAAAAAAAA,pa shto sad svi prave ovako ruzne auspuhe jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Joooj opet 2 auspuha...I TO RUZNAAAAAAAAAAA,pa shto sad svi prave ovako ruzne auspuhe jbt... pa da bi Akrapovic uzimao vise love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Joooj opet 2 auspuha...I TO RUZNAAAAAAAAAAA,pa shto sad svi prave ovako ruzne auspuhe jbt... pa da bi Akrapovic uzimao vise love Xexe,izgleda da je Akrapovic napravio dogovor sa svima :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan 100 ljudi sto ćudi,100 žena 200 sisa... ;D Motor je zanimljiv................a što se tiče lonca.................lepši je naspram kawe,i honde u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je Akrapovic napravio dogovor sa svima Upravo tako, to je veoma ozbiljna fabrika, a više o tome imaš u "2 točka" broj 21: - 200 pobeda u Daytoni - fabrika za savijanje cevi ima 205 radnika - godišnje proizvedu 65000 izduva (25000 kompletnih i 40000 topova) - fabrika za izradu karbona od 1200 metara kvadratnih - 26 inženjera - zalihe titanijuma u magacinima 10 miliona evra - počinju da rade izduve za automobile - rade izduve za BAR Hondu Znači, šta više reći ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 26, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam sto vama on nije nesto lep?! meni je predivan! far je prelep! auspusi su lepi!...hooooocuuuuu ga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1757 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi mi je od predhodnih , jedino mu je auspuh stvarno gadan, inace far mu je cool Sto neko rece, stvarno iz godine u godinu sve kraci i kraci, manji itd... jebote, pa ima i vecih ljudi koji vole da voze motore . Ja bas volim kada je motor ogroman i tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas volim kada je motor ogroman i tezak. Izgleda da će za nas ostati samo motori poput BMW-a R 1200 GS i Moto Guzzija Stelvio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne smem da napše na šta mi liče ovi izduvi, bann-ovaće me zbog prostakluka.. misli da je ovaj K9 lepši uživo nego na slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam sajam pa da vidim sve ovo uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vid' sad ovo: Hidroulicno podesavanje prednaprezanja opruge u viljusci! E, bato, Suzuki je to... :D A, da, spominju se cifre od 168kg i 191KS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro osim izduva.Mislim da ima najbolju tablu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan A ni ova bela nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 27, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hidroulicno podesavanje prednaprezanja opruge u viljusci! E, bato, Suzuki je to... Koliko ja vidim, piše Showa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hidroulicno podesavanje prednaprezanja opruge u viljusci! E, bato, Suzuki je to... Koliko ja vidim, piše Showa ;D ;D ;D Nemas pojma Acime, tako se na japanskom pise Suzuki! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni auspusi su ka-ta-stro-fal-ni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uh beli je lepsi....Ako Suzuki uopste moze da bude ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...