Neške 30 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E,da se i ja malo pohvalim! Juce stiglo iz Louis-ove radnje u Berlinu! Patalone CYCLE SPIRIT Jakna CYCLE SPIRIT Rukavice MADHEAD Tank torba HEAD Jos samo Enduro kaciga i postajem pravi ENDURAS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda, da se fino navozas i nauzivas u istoj ;D koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala. Sve ovo 280 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan fino samo neka te sluzi i da budes zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo.Da lepo i posluži.Koliko je bila torba?Ja sam uzeo skoro onu od 10e, stvarno nemam nijednu primedbu.A cena je smašna, nema ni kod Kineza jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikuljanac 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrshatz Prijavi odgovor kao problematičan ortak je uzeo njihovu jaknu(50E),strava je. moracu i ja da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo . Inace, tank torba nije HEAD, nego je Held. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, lijepo, a jos i cijena vise nego povoljna. Sa srecom da to nosis. A tek ta legendarna Held tank torba, magneti zakivaju za rezervoar, dovoljno prostora, pregrada, a tu je i kisna navlaka. Ja sam sa njom prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo . Inace, tank torba nije HEAD, nego je Held. Ja se malo zajebo u kucanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo.Da lepo i posluži.Koliko je bila torba?Ja sam uzeo skoro onu od 10e, stvarno nemam nijednu primedbu.A cena je smašna, nema ni kod Kineza jeftinije. Torba je kostala 39,95 E Jakna 69,95 E Rukavice 22,95 Pantalone 10.350 din kupljene ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh da na pantalonama i jakni pise "2 god garancije"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...